Restaurangtips i Stockholm, bästis födelsedag och konstig present


Halli hallå mina vänner! Mår ni bra idag? Jag mår susen! Min bästis fyller nämligen 25år, så det firade vi självklart imorse med en frukost på stan.

Närmare bestämt på Nybrogatan 38. Jag tycker att det är supermysigt där. Jag äter sällan frukost ute eller ens går på morgonevents. Dels för att det är rusningstrafik här utifrån då. Dels för att P ofta åker tidigt på morgonen så våra scheman inte synkar iom Bruno. Och dels för att jag hatar att gå upp tidigt på morgonen hahaha. Men Elin är likadan, så vi bestämde oss för att ses efter 09:30. Perfekt tid enligt mig! 

Såhär glad blev födelsedagsbarnet när jag och Klara räckte fram vår present. Det är alltid mycket roligare att gå ihop flera stycken och köpa tycker jag.

Men jag tror att hon blev lite chockad när hon öppnade paketet hahaha! Jag var lite orolig för att hon skulle bli besviken, men hon förstod ganska snabbt vad vi skulle göra (det enda som saknas i asken är en badanka). Hajjar ni vart vi ska ta henne…?

… Jo, vi tre ska gå och äta på Punk Royal (en restaurang i Stockholm som bjuder på rätt crazy maträtter, bla serverade likt fimpar och badankor. Och det snålas inte med vodkan och caviaren!). Tanken var att vi skulle äta där ett gäng ikväll iom Elins födelsedag. Men hon håller på att renovera hemma, så i och med flytten och allt runt det så avbokade vi. Men istället tar jag och Klara med henne dit i och med att hon verkligen vill gå. Det kommer bli superkul tror jag.

Jag kan varmt rekommendera Nybrogatans gröt, äggröra, passionsfrukts chiapudding, grapefrukt och apelsinjuicen! Tips tips. Däremot var mitt egna ADHD-kaffe ifrån Beans And Brains godare hehe. Vill ni äta tidigare än oss så kom ihåg att boka bord, då det kan vara rätt späckat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi