Jag tar en paus ifrån sociala medier

Bilder tagna utav Fredrik Strebel.

Jag tar en paus. Jag har drömt om den här resan i hela mitt liv, och nu är vi äntligen här. Och efter de senaste två åren (som jobbmässigt bara är en stor dimma) så behöver jag en paus. Få uppleva livet här på riktigt, utan att känna mig tvungen att dokumentera. Jag vill bara få VARA. Njuta<3 Dessutom åker vi in i ett område utan noll som helst nätverk och täckning imorgon i ett par dagar, så det hade ändå varit omöjligt.

Räkna med att jag är borta en vecka härifrån (herregud vad formellt?! Jag har nog aldrig tagit en paus på detta sättet ifrån bloggen innan) så hörs vi den 13e februari igen. Skriver jag innan dess så gör jag, men räkna inte med det. Varken här eller på Instagram.

Hoppas verkligen att ni tycker att detta är okej<3 Men jag tror att det bara blir bra, så kommer jag tillbaka utvilad, inspirerad och med en massa motivation sen. Om 3h ska jag upp på safari, så nu måste jag sova<3 godnatt på er mina fina. Hörs om 1v igen!

  1. Jaaa, herregud går jättebra och är helt RIMLIGT – det orimliga är att du inte gjort detta förut? Hörs om en vecka mvh trogen läsare 😉

  2. Det rimliga är att du tar en paus! Allt annat är orimligt!! Njut nu så ses vi när du är tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi