Jag har blivit någon annan…

Resan till Afrika har verkligen gjort mig gott. Det var på tiden att jag tog semester, blev fri från internet och fick tid till att reflektera och analysera. En paus ifrån livet i en tågvagn som annars bara tuffar på helt enkelt…

Tack vare att jag läste mycket böcker på semestern, så började jag såklart att analysera och reflektera över mig själv som människa också. Och saker inuti mig kom fram som jag kanske inte har haft tid att tänka på den här hektiska hösten. Jag har känt mig rätt förvirrad i vem jag är, vem jag har varit, vart jag är och vart jag vill. Vilken av alla drömmar jag ska/borde lyssna på, och vilken framtid jag ska välja.

Jag vet inte vart jag kommer att hamna i min karriär eller i mitt liv. Vilket känns märkligt, för jag har så länge jag kan minnas haft en extremt tydlig väg mot ett väldigt tydligt mål. Men så är det inte längre, och jag tvekar helt plötsligt på saker som jag alltid har drivits av, eller tyckt varit kul innan. Vilket är en väldigt märklig känsla.

Även fast den här hösten tog hårt på mig och allt i min närhet, så har det i efterhand lärt mig väldigt mycket om mig själv som person, min karriär och framförallt hur jag inte vill leva. En sak jag i alla fall kan konstatera, och som känns väldigt tydligt i min kropp är att någonting inuti mig håller på att förändras. Vad det landar i har jag ingen aning om.

 1. Den hårda men framgångsrika hösten har åtminstone bidragit med en viktig lärdom och det är att du har insett att du har det som krävs när det verkligen gäller.Du kan när du vill och nu tycker jag att du skall suga lite på framgången och bara ta det lugnt ett tag.Det är så man måste göra när man varit i anspänning en längre tid.
  Puss på nosarna,Din och Brunos! Du är en toppentjej!!

 2. Hej,
  Fina bilder från Afrika. En riktig lyxresa med väldigt stora kontraster mellan innevånarnas och turisternas respektive miljöer. Vad skönt att du har kommit till viktiga insikter. Ibland måste man resa väldigt långt bort för att verkligen hitta hem, sägs det, och det stämmer.
  All lycka till.
  Mvh,
  Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi