Har jag hittat en lösning på min livskris? + helgens planer


Hej mina fina fina underbara raringar. Jag ber verkligen om ursäkt för att jag är som jag är för tillfället. Mitt mående har inte släppt än, och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Mer än att lyssna på kroppen såklart, den strategin brukar fungera. Idag är dock första dagen på länge som jag har ett sug efter jobbet, och att skriva. Men jag har några alternativ som mitt mående kan bero på, och det är följande:

1. Jag har haft en jävligt tuff höst, som tar sig i uttryck nu. Pga jag sover ju mest hela tiden.
2. Mina malariatabletter. Tydligen är en vanlig biverkning nedstämdhet och trötthet?
3. Jag har tagit ut min p-stav.
4. Jag har haft mens. 
5. Jag har gått och blivit deprimerad? Men jag känner mig inte alls deppig? Bara nollställd.
6. Brist på någon vitamin.
7. Livskris.


I veckan besökte jag i alla fall det nyöppnade Wienercaféet på Bibloteksgatan – och herrejisses vad fint det har blivit! Jag hade ett möte med älskade Rakel Hat (fd mäklare, som numera har mitt drömjobb + har byggt sitt egna hus). Och hon hjälpte mig förhoppningsvis med mitt dilemma jag står inför nu. Det vill säga: vad jag ska arbeta med när jag blir vuxen? Haha.

Efter det åkte jag till Punk Royal med mina äldsta tjejkompisar vilket var sååå sååå kul! Och jag har precis redigerat alla bilder. Man får ju egentligen inte fota där – men jag lyckades få till några bilder ändå som jag tänkte kunde vara kul att visa? Nu ska jag in till stan på ett möte med Lexington, sen handla inför helgen, därefter försöka hinna med att blogga om Punk Royal och slutligen så kommer bästis Carro, Andreas och lille Walter på besök över helgen.

Hoppas ni inte är lika förvirrade i livet som jag är. LOVE U OÄNDLIGT! Puss på er.

  1. Det är jätteskönt att få se dig här.Lite undrande har man ju varit men det är nog inte helt ovanligt att efter en hektisk period känna ett slags tomhet men också en längtan till att gå vidare till nya höjder.Vila dig och sätt ingen press så kommer motivationen tillbaka!
    Pussa Bruno!

  2. Jag säger bara – KOLLA JÄRNNIVÅERNA! Hade järnbrist, precis på gränsen, för ett par år sedan och orkade knappt annat än att gå till skolan och sova. Och även om det skulle visa sig att ditt inte är utanför det ”hälsosamma” intervallet så börja ta tillskott ändå då du har mens och intervallet är anpassat efter män. (Min mammas (+ hennes kollegors) rekommendation till alla mensandeterande unga kvinnor efter 25 års erfarenhet inom sjukvården där hon tappar blodgivare)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi