En natt på hotellet Blique By Nobis – ritat av Gert Wingårdh

Halluuu minna gömmor! Gissa vart jag är nu? The best place on earth! Nämligen Skåne! Igår bodde vi (äntligen) på Blique By Nobis, ett nytt hotell vid Vanadisplan (mitt emellan Norra Tornen och Odenplan) i Stockholm. Det öppnade förra året och jag har verkligen velat bo där sen dess – och nu var det äntligen dags!

För några år sedan så började jag kolla på programmet Husdrömmar, där en av programledarna är en arkitekt som heter Gert Wingårdh. Jag äääälskar hans smak, och det var faktiskt han som ritade det här hotellet. Själva byggnaden är dock ritad utav den väldigt kända svenska arkitekten Sigurd Lewerentz.

Jag skulle inte säga att det här är ett ”myshotell” egentligen, då skulle Miss Clara (också en del utav samma hotellkoncern samt ritat utav Gert W) är bättre lämpat!

Däremot är det ett perfekt hotell om man är i Stockholm på jobb, för det hänger runt coola människor överallt och ostörda jobbytor finns det gott om. Du kan ju faktiskt hyra en ”lägenhet” och bo här också.

Väska Bottega | Tröja H&M | Smycken Safira + Jane & Sophie 

Men!!! Alla som bor eller besöker Stockholm borde ABSOLUT spana in deras rooftop bar eller restaurang. Tyvärr var restaurangen stängd på just måndagar (såklart!) men jag har hört att maten där är 10/10 poäng. Och vyn är i 360grader. Amazing!!!
Dessutom har dom en innergård som är så så sååå fin som man välkomnas utav vid entren till hotellet. Ni kommer absolut hitta mig här när de första varma solstrålarna kommer i vår. PERFEKTA AW STÄLLET trust me!!!
Äj det var så himla snyggt allting verkligen. Inte bara all inredning, utan framförallt färgsättningen, alla detaljval och den perfekta blandningen utav material. Betong, trä + skinn. Herregud nyp mig i armen.

Väl värt ett besök alltså! Både för att se själva hotellet, men också för att sitta ner och jobba eller ta en AW. Är detta Stockholms up coming ställe att hänga på? Time will tell! Men jag hoppas det! Mer vackra hotell åt folket!!!

Obs ej samarbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi