Karriärspepp och min strategi

För ett tag sedan blev jag intervjuad utav min gamla gymnasieskola Thorén Business School vilket var kul! Och i år släpptes den. Så jag tänkte att ni också skulle få se artikeln, då vissa utav tipsen faktiskt är rätt bra om jag får säga det själv (vilket jag får pga min blogg hehehe).

Resten utav artikeln kan du läsa här. 

Jag var ju varken den som satsade på bästa betyg (bara i mina favvoämnen sen var fokus att bara ta studenten) och efter det sket jag ju i att plugga vidare för att helhjärtat satsa på mina sociala medier. Vilket jag också gjorde och sedan dagen jag tog studenten har jag levt på min blogg & Instagram på heltid. Något som vääääldigt många hade en åsikt om eftersom att det var så ”riskabelt” och ”oklokt” av en tjej i min ålder.

Men nu ska jag tala om någonting för er… Att människor som mig, som känner oss inlåsta när livet inte är format så som vi vill… Det handlar inte om att vi VILL satsa på vår dröm och gå utanför normen. Utan det handlar om att vi MÅSTE gå vår egna väg, för annars dör vi. 

För mig handlar verkligen mitt liv om att LEVA, inte bara ÖVERLEVA. Hur klyshigt det än må låta. Och jag har faktiskt gjort upp en överenskommelse med mig själv, som går ut på att jag varje morgon när jag vaknar ställer mig själv frågan: ”Vill jag göra det här? Eller vill jag inte?”. Och den dagen jag inte känner för att arbeta som influencer längre så kommer jag att hitta på något annat. Svårare än så är faktiskt inte livet tycker jag.

  1. Jag tycker du är jätteduktig och jag instämmer i mycket av vad du säger! Det är så roligt att följa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi