Skåne i mars – picknick på stranden


I förra veckan åkte vi ner till landet i Skåne för att få en paus i själen. Ni är några som frågar, och min killes familjs hus ligger i Smygehamn, det vill säga: Sveriges sydligaste punkt. Och dagarna därnere blev så mycket bättre än vad vi hade kunnat ana. Dom bara FOR förbi! Tiden går fort när man har roligt osv…

Vi umgicks med vår älskade Jonna, som numera är TVÅBARNSMAMMA! Helt galet ju. Och i helgen åkte vi förbi dem för en heldag med häng på stranden och långmiddag, för att sedan styra kosan hemåt på söndag.

Jag glömde såklart helt att fota vår picknick på stranden, för att jag så flitigt la upp videos på IG storys. Men det är något extremt speciellt med strandhäng mitt i vintern.

Anders och Jonnas hus i Ljunghusen (precis innan Falsterbo) är mitt drömhus! Jag älskar det på en helt löjlig nivå. Och deras danska inredning är… On point!

Till förrätt blev vi serverade lax! Då satt 2,5åriga Hugo fortfarande med vid bordet. Men sen gick han och la sig, och vi började mata på med förlossningssnack och life-updates sedan vi sågs sist (Carros 30års fest i oktober och dessförinnan deras egna bröllop i somras).

Till varmrätt blev det plankstek. Det tog dock 1000 år att göra så vi alla kom överens om att vi aldrig skulle göra det igen. Bara den hemmagjorda bean tog typ 1år hahaha.

Tack Jonna och Anders för ett magiskt avslut på några magiska Skånedagar <3 Tänk att ni känns som familj även fast ni är såna nyfunna vänner.

  1. Hej!
    Tack för en otroligt inspirerande blogg/instagram! Skulle bara vilja fråga vad butiken i Trelleborg där du köpte de små fåren heter? Så söta 😊

    1. Hej fina! Ååå tack. Jag vet tyvärr inte 🙁 Men den låg mittemot Systembolaget!!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi