Grattis till oss!


Vas ByOn (adlink)

Hallu mina fina!! Hoppas allt är bra med er! Idag är en stor dag. För idag sattes namnen på alla smyckena i min kollektion ihop med Safira. En utav er läsare droppade att jag borde döpa alla smycken efter saker som är typiskt mig. Så jag har kört stenhårt på det temat! Jag frågade dessutom på min Instagram Story igår om ni hade några förslag och jag fick in över 600 olika alternativ?! HELT GALET!!!! Så nu är det klart. Tänker att jag ska visa er en liten sneak peak snart på några utav smyckena då jag har fått hem alla samples nu.

Förlåt för att typ allt jag uppdaterar om atm handlar om just min kollektion, men jag är verkligen så otroligt peppad, stolt och förväntansfull inför lansering! Och rädd? Tänk ifall ni inte gillar den osv… Som en liten uppmuntran fick jag den här bucketten ifrån mamma igår. Hon känner mig verkligen så väl! Jag ÄLSKAR ranunklar<3 Finaste blomman. Tyvärr blommar dem bara på våren (väl?) så jag och P måste verkligen timea in det när vi gifter oss, så att jag kan ha dem i min brudbukett. PUSS PÅ ER, hörs snart!

  1. massage gun, Purchased this to use with my wife for our anniversary. Coming in at the same price as a couples massage would cost I opted to go this route since I could get Long time use from massage gun(just made more sense). It’s easy to use and setup and I like the convenience of it being wireless. With 5 different intensity settings and 7 different head pieces to choose from it offers tons of variety. I use it on my shoulders before a heavy chest workout now also and massage gun alleviates a lot of pain I was having while doing so before.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi