Måndagsmission – frisörbesök på Kungsholmen

Inlägget innehåller adlinks.

Gääänget! Gissa vart jag är just nu?! Hint hint bilderna här nedanför. Jo, hos frisören på Kungsholmen såklääärt! Nu var det ett par månader sen, så jag har faktiskt hunnit klippa mina egna toppar både en och två gånger. Som ni vet så ”nussar” jag ju (=tvinnar en hårslinga i taget tills topparna går av). Så nu medan blekningsmedlet är i bestämde jag mig för att köpa med nytt schampoo och balsam:

Rosa flaskor mot tunt hår-15% | Världens bästa ”silverschampoo” -15%

Nämligen dehär uuuurfina rosa flaskorna ifrån Kevin Murphy. På grund av mitt ”nussande” PLUS att jag har tappat massa hår pga stress i höstas (tydligen tar det ca ett halvår innan man tappar hår pga stress) så valde jag denna duon. Många gravida kvinnor som ammar kör på denna när dem vill bota sin plötsliga ”lugg”. Dem passar mig förhoppningsvis som handen i  handsken alltså!

Produkt nummer två är väääärldens bästa inpackning för oss brunetter (blondiner också) som tar bort gula pigment UTAN att göra håret lila. Det blir bara perfekt kallt lyxigt. Finner inga ord för hur många gånger i livet jag kommer att fylla på den här produkten i mitt badrumsskåp. När jag kom till salongen idag trodde jag att mitt hår skulle vara pissgult, men det var det faktiskt inte. Det tackar jag den här (länk) produkten för.

Påväg hem ifrån min frisör Tre Klippare så tog jag en Voi (sparkcykel för er som inte är ifrån stan). Och såklart körde jag in i en sten så påsen med mina hårprodukter åkte igenom botten och sprängdes på backen:-)) Så därför tröstshoppade jag en fin vårbukett innan jag åkte hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi