Min helg i bilder – nedåtspiral

Hallu hallu gänget! Hoppas ni har haft en grym helg<3 De senaste veckorna så har jag ju stängt av min mobil på helgerna för att få lite lugnt och ro – vilket har varit toppen! MEN! Tyvärr har det ju blivit en ond spiral eftersom att det bara är på helgerna som  jag hittar på saker? Och inte gör ett jädra skit i vardagarna? Vilket betyder att det har funnits absolut NOLL att blogga om när det kommer till mitt liv haha. Men nu så, i helgen hade jag i alla fall telefonen på mig. So here we go:

Lördagen började med att jag gick all-in-hudvård. På menyn stod dessa  godbitarna – från vänster till höger förbrukade jag. Just nu är snustorr prick överallt, och uppepå det så har jag fått en massa småblämmor? Såhär års när det äntligen börjar bli ljust ute, så lyser ju även mitt bleka ansikte upp halva  stan – medan blodårdrorna under ögonen och runt näsan är mörkare än helvetet. Fan.

Aja Glam Glows lermask brinner ju verkligen i ansiktet, så den var jag nöjd med. Och Filorgas glow produkter är lika härliga som dem låter. Och ampullerna är en nyhet i LÓreàls sortiment – ett serum med hyaluronsyra. TOPPENkur verkligen. Jag är nääästan back on track. I mina drömmar i alla fall.

Sen fick jag ett ryck och både duschade Bruno – men också klippte honom. Nu ser han ordentligt igen, och bajs slipper fastna i stjärthåret 🙂 För det excisterar alltså inte.

Vid lunch kom Klara och Elin förbi! Vi grillade hamburgare ute i solen och drack  rosé. Jag är inget fan utav rosé, även fast detta just denna sorten är god. Men jag hade både en och två snefyllor på det som ung, och det har satt sig på smaklökarna tyvärr..

Men i alla fall. Som ni vet har  ju jag jobbat med Sveriges godaste alkoholfria viner det senaste året – that’s right! Jacobs Creek. Men dom har ju faktiskt svingoda viner med alkohol också, som jag naturligtvis köper pga världens bästa ambassadör. Jag föredrar deras röda, deras bubbel + deras färdigblandade Apertivo Spritz i små oranga flaskor.

Säg hej till Klara! Både Elin och Klara har jag ju känt i typ 6år nu, från tiden jag bodde i Göteborg. Och att hänga såhär en heldag ute i huset har vi nog snackat om i över ett års tid haha. Men nu blev det äntligen av!

Till efterrätt blev det bubbel, kaffe och jordgubbar med vaniljglass i mina loppisfyndade skålar ifrån Skåne. Nomnomnom. OTROLIGT trevligt.

Plötsligt hade klockan blivit 17 och solen gick i moln. Så då förflyttade vi oss in till vardagsrummet istället. Då kan jag ärligt erkänna att det brände lite i ansiktet  efter  så många timmar i solen. Våren är verkligen här nu gänget!! Vovvsingarna är för jäkla fina ihop också. Selma lessnar på Bruno och hans tempo ibland, men oftast har dom faktiskt väldigt kul ihop. Selma är ju ca 6mån äldre än Bruno, och han var ju lika stor som min handflata första gången hon träffade honom<3

Jag bar förresten en ny vit klänning ifrån H&M som jag fick så mycket frågor om. Och hårbandet är ifrån Boohoo. 

Vid 21 åkte jag med tjejerna in till stan igen för att säga grattis till min älskade Ludde som fyllde 31år. Här glömde jag bort att mitt mobilförbud inte gällde den här helgen – så från Milles har jag inte en enda bild trots livets kväll och sällskap! Alla har tydligen massa videos ifrån det här, men den enda bilden som togs var denna. Men fun fact är att det var en selfie, och  jag  var tvungen att  klippa bort huvudpersonen för att ens ha tillåtelse att lägga upp den haha  🙂

Efter Milles så åkte vi hem till Claes på kalas, men för Brunos skull åkte vi hem i tid så att han skulle få sova. Livets som husse och matte hehe 🙂 Nejmen trots det var lördagen perfekt – och hela söndagen glömde jag att fota för då låg jag självömkandes i sängen och kollade på barnfilmen Paddington 2. Hoppas er helg va lika go som min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi