Få rabatt på min design


Bralla na-kd | Kavaj Second Hand | Linne Weekday | Solglasögon okänt | Smycken blandat men mest min design

Godmörra gänget! First of all: TACK för den magiska responsen av bloggflytten. Det känns så himla bra och jag har verkligen saknat att blogga? Det är som att en sticka har suttit fast någonstans och skavt utan att jag har kunnat tagit bort den om ni förstår? I alla fall så bjurrar jag på lite bilder när jag firar – för det är precis vad jag kommer att göra hela den här veckan! Ny blogg, och snart lansering utav mina smycken (11e maj)!

Croissant ring 699kr | Doodle ring mitten av ringfingret 349kr | Best Friend ring lillfingret 299kr

Eftersom att lanseringsdagen för mina smycken närmar sig med stormsteg (närmare bestämt 6 dagar!) så börjar jag faktiskt bli väldigt nervös hahaha. Trots att responsen har varit helt sinnesjuk? Jag trodde verkligen ALDRIG det. Hade jag inte fått er hjälp under designprocessen/vart jag skulle fota/outfits/namnge smyckena osv så hade jag seriöst spytt av nervositet nu hahaha. Jag är så himla tacksam över att göra det här TILLSAMMANS med er.

Vänster ringfinger ”Livets ringar” 2-pack 599kr | Armband Sommarnatt 

Jag har ju gjort allt i min MAKT för att dra ner priserna på smyckena så att alla ska ha råd med något. Man får ju själv stress när influencers släpper kollektioner som är svindyra och man inte kan dega något hahaha. Alla smycken är gjorda i silver, och har sedan en 18K gulplättering över sig. Jag äger mycket pläterade smycken, och helt ärligt så har de allra dyraste ifrån olika märken haft sämst kvalitét. Där har guldet skavts bort direkt. Jag är rätt dåligt på att ta hand om mina smycken (tappar bort dem osv) men Safiras plätteringar har varit de överlägset bästa utav alla jag har testat i alla fall?

Croissant halsband 699kr | Popcorn örhängen 349kr

I alla fall – åter till det här med priser. På måndag (11e maj) släpps ju kollektionen och som en liten surprise till er för att ni har varit så j*vla stöttande och hjälpsamma under den här processen – så vill jag ge någonting tillbaka.

Livets örhängen 799kr | Stand Tall Earcuffs 2-pack 349kr 

KLICKA HÄR för att se vilken tid kollektionen släpps. När ni signar upp er får ni dessutom en exklusiv RABATTKOD á -15% som ni kan använda på lanseringsdagen!!!!!!!!!!!! Hahaha har krigat som satan för att kunna pressa priserna ytterligare, så passa på nu! Men då måste ni som sagt signa upp er, då jag inte har någon kod att skriva ut. Ahhhh har ni några frågor om något utav smyckena? Let me know så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan!!

  1. Kanske dum fråga, men de två små övre örhängena är det clips?

    Annars, grattis till en mycket fin kollektion! Nog kommer det bli ett köp! 🙂

  2. En liten fråga. Kommer kollektionen finnas kvar ett tag eller kan det bli så att man missar sin chans att få tag i smycken om de säljer slut fort på lanseringsdagen? Vill så gärna bära sina vackra smycken men har ett eget löfte om köpstopp fram till juni. Tack på förhand och grattis till en fantastik fin kollektion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi