Trädgårdsfix & ny pergola

Halluu kömpisar. I dessa tider är man som husägare i full schå med att piffa i trädgården. Eller ja, för vår del ”innergården” eftersom att vi inte har någon gräsmatta. I alla fall. I förra veckan så lämnade trädgårdsarkitekterna (Katsura) hit med ritningarna och sedan dess har vi haft världens inspo.

Jag tänker att jag kommer visa er alla ritningar sen, men för att kunna ta ”före/efterbilder” så behöver vi bara bli av med all skräp/målarburkar etc som står på hela innergården just nu. Så håll ut! Varför innergården är fylld utav skit är helt enkelt för att vi *trumvirvel*… Har målat pergolan svart + sätter på tak!! Jag ger er en liten sneak peak här, men det blir så så fint.

Mitt jobb är att måla, och bestämma detaljer haha. Själva planteringen tycker ingen utav oss är kul. Men P är grym på att bygga, och jag bestämmer hur det ska byggas haha… Trappan som ni ser bakom mig ska också målas svart i år är tanken. Det går så fort så vi gör det i farten. Men till nästa år ska den faktiskt rivas och bytas ut till något annat som Katsura har ritat upp.

Vi har även gjort en beställning och kompletterat de utemöbler vi har idag. Lite har vi sålt av på Blocket (haha blev typ miljonär i förra veckan enbart på att sälja saker ur garaget som vi inte använder?) men sedan behövde vi lite nya krukor etc. Kommer att visa er allt så fort taket på pergolan är uppe! Sen börjar själva odlingarna inte först om 2veckor. Nätterna är fortfarande lite för kalla för vissa plantor…

Bordet är i alla fall nytt och vi ÄLSKAR det! Märket är Hillerstorp, och det går att förlänga till typ 12 sittplatser. Stolarna är vi riktigt riktigt nöjda med, så där kompletterade vi med två extra stolar tills i sommar. Märket på dem är också Hillerstorp. Och alltsammans köpte vi hos Homeroom som hade massa rabatter nu inför sommaren. Juste! ÄNTLIGEN har vi investerat i ett parasol också.

Något jag alltid får 1000 frågor om är våra utemattor. Dom är måttbeställda ifrån Ruugs.com (precis som massa utav våra innemattor). Dom är HELT SINNES nice. Jag tror att färgen heter Aruba Silver. Dom torkar typ snabbare än våra plattor? Har grym kvalitét och prisvärda. I wish att detta var ett samarbete men tyvärr inte haha.

I år köpte vi även till en solstol ifrån samma serie som vi hade innan. Bara att ha 3st stolar istället för 2 gav hela innergården ett mycket lyxigare intryck? Serien heter ”Arlöv” TROR jag. Beställde även dynor till dessa i ljusbeige (fick dock mörkgrå så måste byta) men det är verkligen något vi har saknat.

En annan otippad grej som jag nästan är mest nöjd med är dessa små borden? Dom är HELT MAGISKT bra. Både vid solstolar sähär, men perfekta vid en loungehörna eller BALKONG också. Tar noll plats men ger en perfekt  avlastningsyta för mobil/drink etc. Också köpt på Homeroom men minns tyvärr inte märket.

Edit: märket på småborden var också Hillerstorp och ni hittar dem här.

Mellan alla varv utav målning för ribborna så slinker det ner en och en annan glassbåt hehe.

Brun-fjun har svårt att slappna av och att sluta vakta den här veckan. Vi har nämligen byggställningar runt huset också och 5 gubbar som springer runt här för att sätta upp våra NYA SOLCELLER på taket!!! Herregud vad sjukt det känns.

  1. I love this massage gun product very much. I bought another brand first before this massage gun. This product is much lighter than my previous one so I’m going to return my old one. I used this product to massage my neck and my back. Yes, it’s possible to reach your back with this massage gun. My neck and back hurts a lot after working in front of computer all day. I felt much better after applying massage gun. The massage gun is wireless and lasts long after one time charging. I’ve used it more than 10 times and it only dropped 5% power.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi