Nya utemöblerna på plats – sneak peak


God eftermiddag gänget <3 Är allt bra med er? Med mig är det toppen förutom att jag har kommit in i en period där jag är så så sååå trött. Somnar nästan stående ibland och det är inte riktigt läge om man säger så? Vårt liv går typ i 220km/h den här veckan + nästa i och med huset och smyckeskollektionen.

Utemöbler härifrån (ej adlink)

Men i alla fall! Idag har vi poolöppning här hemma!!!!!!! Vilket känns så himla himla stort. Pergolan börjar bli färdig också, så imorse plockade jag fram vår nya loungegrupp. Jag skrek rak ut utav glädje? Designen är liksom modern, utan att bli stel. Färgerna är sinnessjukt fina och lite annorlunda ifrån vanliga utemöbler tycker jag. Vilket gjorde att känslan blev så himla varm och mysig! Men det bästa utav allt är faktiskt att dom är så djupa och redo-för-gos-vänliga.

Detta är dock bara en liten sneak peak, men många av er gick så loco av att jag inte sa direkt vart möblerna var ifrån haha (så kul!) så jag ville ändå slänga upp det här.

Utelampor härifrån (ej adlink)

Vår pergola är väldigt hög, medan loungegrupper alltid är väldigt låga. Så det som nästan har gjort ABSOLUT STÖRST skillnad är dessa ”taklamporna”?! Hahaha så otippat. Men mellanrummet blev mindre, vilket var mycket härligare för ögat. Tyget är vattentåligt och det kommer vara så OTROLIGT mysigt att sitta här på kvällarna nu? Jag längtar redan ihjäl mig tills ikväll när dem ska invigas.

Kuddfodral härifrån (ingen adlink)

Förra året hade vi gråa + mönstrade kuddar. Men i år köpte jag nya kuddfodral i beige/vitt/senapsgult för att få en varmare känsla. Och det tycker jag verkligen att vi fick till. Ni ska få bättre bilder längre fram, men de vita till vänster fyndade jag i ett 2-pack asbilligt här. Några undrade kring förvaring, och alla dynor + kuddar mm förvarar vi inne i carporten i fina dynlådor.

Hoppas ni ser fram emot att se ännu mer utav alla våra projekt härhemma, för jag är såååå taggad på att visa er!

Gillade ni det här inlägget? Då kanske ni kommer att gilla detta:
– Vad kostar det att fixa i trädgården? Vårfix 2019
– Före/efter vi målade utsidan utav hela huset

  1. Alltså Ellinor NIVÅN på din blogg? Älskar det! Du har verkligen skapat en livsstils blogg med så hög kvalité men du lyckas fortfarande kännas genuin. I vanliga fall kan jag (pinsamt nog) känna mig missunsam när jag ser folks *härliga* liv, fina bostäder osv. Men med dig känner jag noll så för det känns verkligen som om du dels kämpat för det du har men också som att du innerligt uppskattar det du har och har förståelse för att inte alla lever lika lyxigt som du. Det är en sån härlig balans mellan lyx och vardag. Budget och dyrt osv. Heja dig va du kommit långt sen Pdotter tiderna (som jag självklart följt dig sen)

    1. Men gud vilken fin kommentar!!!!! TACK SNÄLLA SNÄLLA DU<3 Finner fasiken inga ord för hur glad jag blir?! Tack tack tack!!!

      Gud så intressant ändå! Och jag kan faktiskt relatera, då jag på ett sätt kan känna samma sak gentemot andra influencers också. Men kan det ha att göra med att jag delar med mig utav mina värderingar + all skit också tro? Alltså att ni läsare får se den biten utav mig som bölar av prestationsångest, eller att händelser i mitt liv griper tag i mig? Äj jag vet inte, men bara en tanke??? För det kan jag känna är en enorm skillnad om man följer någon annan i alla fall. För har man NOLL aning av vad en person har för värderingar/skit i bagaget osv så får man ju BARA se alla nya "inköp" osv. Och då tror man ju att hens liv enbart handlar om det? Även fast jag själv har samma arbete och VET att det man ser på sociala medier inte är hela sanningen osv.

      Sen är ju den "sköra" biten utav mig inget som jag alltid vill lägga upp och då gör jag inte det. Men oftast så kommer det sig naturligt, för att jag helt ärligt känner extremt mycket tröst/support/pepp utav er följare. Helt ärligt så har ju ni varit dem som jag har vänt mig till under längre tid än någon utav alla mina vänner? Jag har haft bloggen sedan jag var 12år, och jag har nog ingen kompis kvar från den tiden liksom.

      Men sen ÄR jag verkligen genuint ASTACKSAM för det livet jag lever. Finner faktiskt inga ord, och rätt ofta gråter jag en skvätt över att det blev såhär.

      Jag märker ibland när jag träffar människor jag inte känner, men som kanske har en uppfattning om att jag tycker att alla borde leva som jag gör... Dvs dom själva typ skäms över att bo litet, leva på studiebidrag eller dylikt. Men jag blir så obekväm utav att folk har den bilden utav mig. För HERREGUD jag fattar ju att min vardag är långt ifrån hur alla 24åringar i Sverige lever? Och jag är tacksam för varenda dag jag kan ha det såhär och "så länge det varar". U never know liksom. Aja nu blev det ett långt svar, men så intressant kommentar ändå<3 Och jag blev verkligen så så sååååå glad <3 TACK SNÄLLA för att du tog dig tiden att skriva det där <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi