Prestationsångesten kring smyckena…

För mig har smyckeskollektionen varit allt annat än lätt. Ni har ju känt mig ett tag, och vet att jag lider utav extrem prestationsångest. I perioder blir jag så paralyzerad att jag inte ens kommer upp ur sängen. Och andra dagar är den mildare och byter skepnad till inre stress, eller tårar i min pojkväns famn. Det är så svårt att förklara för någon som aldrig har haft det, exakt hur det känns. För jag förstår ju själv att det låter superpatetiskt. Jag tycker själv att jag är patetisk som inte har lärt mig hantera mina känslor efter snart 25år.

Från vänster: ’Best Friend’ lillfingerring 299kr | ’Dream Big’ ring 399kr | ’Crossiant’ ring 599kr | ’Livets’ ringar guld 599kr, silver 549kr | ’Crossiant’ halsband 799kr

Sedan vi drog igång designprocessen med smyckeskollektionen i höstas så har jag i perioder mått fruktansvärt dåligt. Idéen om att ni följare skulle hjälpa mig med alla smycken kom dels ifrån att jag VILLE att NI som hade gett mig den här chansen också skulle få vara delaktiga. Men en del av mig tyckte att det kändes MAGISKT att pressen togs bort lite ifrån mig också. Jag är ju känd för att vara en idéspruta av rang (+ perfektionist i ett) och bara tanken på att jag då skulle skapa något som ingen tyckte var fint eller det minsta ”speciellt” gav mig kräkningar??

Det som har varit så j*vla magiskt med att skapa den här kollektionen just med Safira, är att jag har jobbat med teamet i 1års tid redan. Så jag känner dem, och dem känner mig. Varje gång under året som jag har lagt upp att jag mår dåligt, så har dem skickat peppande meddelanden. Och nu under kollektionens gång så har jag faktiskt inte varit speciellt öppen gentemot dem med hur jag har känt. Men det har inte behövts, för efter varje möte vi har haft, så har jag fått ett kort eller långt sms med peppande ord om hur fantastisk/rolig/kreativ jag är. Vilket har varit PRECIS vad jag har behövt.

Från vänster: ’Stand Tall’ 2-pack earcuffs 349kr | ’Dream Big’ örhängen 399kr

Jag finner faktiskt inga ord för hur stöttande dem har varit, och jag hade aldrig aldrig aldrig velat göra den här resan med några andra. Safira är ett enormt bolag, men ni ska veta att teamet bakom är EXTREMT geniunt och godhjärtat. Alla bryr sig om varandra och finns där. Jag är såå tacksam för det.

Och NI DÅ? HERREGUD vilka stöttepelare ni har varit!!! Utan er feedback hade jag på riktigt inte överlevt det här? Ni har varit så peppande och fina att jag känner mig helt överväldigad? Det är ju tack vare er det ens har blivit 1) en kollektion. 2) så jävla snygga smycken. 3) så perfekta namn på alla smycken.

Tack tack tack, från botten av mitt hjärta.

’Best Friend’ lillfingerring 299kr | ’Dream Big’ ring 399kr | ’Crossiant’ ring 599kr | Sommarnatt armband
Nu närmar det sig lansering för varje sekund som går, och jag trodde faktiskt att jag skulle ha SÅ MYCKET MER ångest än vad jag har? Men tack varje er SJUKA feedback och att vi har slagit rekord på rekord i antalet ”förbokningar” (det går ju inte att förboka, men att ni har klickat er in på denna siten och anmält er för -15% på hela kollektionen). Det gör liksom att jag kan känna mig lugn i att ni tycker om mina smycken? Oavsett hur det än går idag.

Jag vill återigen passa på att tacka er för ert enorma engagemang igenom den här processen. Det är varken jag eller teamet på Safira som har skapat den här kollektionen – det är NI <3 

    1. Det är ifrån Safira fina <3 Bär nästan alltid smycken därifrån oavsett om det är min design eller inte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi