Min helg i bilder – Ebba 31år

Halluuu fellas! Oh my gosh vilken stor dag det är idag! Men innan vi pratar vidare om det tänkte jag att ni skulle få se vad jag har pysslat med i helgen.

Fredagen blev knökfull med jobb och så tog vi en AW med Stork å Fellan på deras nya terass. På lördagen blev det glass i solen med min familj + grannar. Och på lördagskvällen skulle Ebba firas eftersom att hon fyllde 31år!!

Till varmrätt blev det grillat med en svingo sallad och tusen olika valfria såser.

Skål för Ebbister!! Hon och Erkan har sålt sin lägga, så just på pågår HÅRDA övertalningsförhandlingar om att dom ska flytta till Nacka istället för Lidingö. Hoppas att dom förlorar den förhandlingen!!!

Min mamma och syster kom som sagt ut på dagen hem till vårt hus. Så Bruno fick stanna hemma med dem under kvällen. Men harregud som man saknade honom när man fick gossa med lilla Charlie. Men jag tror att det var bra att han var hemma ändå. Dom här små killarna (typ exakt lika gamla) hade levt rövare där på Rörstrandsgatan. Och jag tror inte att Ebba och Eriks bebis Ingrid hade kunnat sussa lika söt då haha.

Dennis (aka Denize)<3 Hade inte träffat henne sen vi var i Tanzania/Zanzibar ihop i februari. Så det var allt på tiden! Det var ju hon och Basse som styrde ÅRHUNDRADETS bröllop i somras i Grekland ni vet? Med Burning Man dagsfest dagen innan? Oh my vad man saknar det…
Nommi nommi nommi Lotten var lika peppad på mig över att äta grillat hehe.

Ebba hade styrt ihop ett ASBRA quiz om den 9e maj (hennes födelsedag). Det var uppstyrt såsom Alla Mot Alla. Har ni sett det frågesportsprogramet? Det leds utav Filip & Fredrik på Dplay hela våren. Har sett alla avsnitt haha. Så jag har opartiskt säga att Ebba gjorde ett genialiskt jobb!

Jag och Lurken var i samma lag och satan så peppade vi var på quiz. Eh eller kanske mest jaaao ser det ut som? Han och jag tog nämligen hem högsta vinsten på ett liknande guiz vid nyåret. Men i lördags hade vi inte lika mycket tur pga kom SIST? Vadfan hände.

På mig under kvällen hade jag en second hand fyndad kavaj och en somrig långklänning ifrån det danska märkes Notes Du Nord. I freakin love it.

Lussie smälte ihop med glassen.

Årets första rabarberpaj serverades till efterrätt!!! Precis sådär perfekt knäckig som man vill ha den.

Kaffet dracks ur livets kaffeköppar som Ebba fyndade i somras när vi tog med dem på Skåneloppis!

Sen slet Lurken och Basse av sig kavajerna och då vet man att festen drar igång på riktigt!

Fanns det några som var lika taggade på rabarberpaj som mig och Lussie? Jag tror inte det!! Blev mycket snack om bröllopsklänningar under kvällen, då hon och Lurken har sitt bröllop i slutet utav september (fingers crossed att allt går som det ska!).

Sedan var det dags för lek nummer två, ”Mördare” (???) heter den så? En är i alla fall mördare och ska peka ut en efter en som ska dö. Så ska resten av gänget lista ut vem mördaren är. Jag fick äran ett börja döda mina polare, och vann hela spelet dirr eftersom att ingen listade ut att det var jag. Otippat? Naat.

Under tiden smaskade vi på choklad och Ebba (eller Erik? Vet inte vem av dem som hade inhandlat middagen hehe) hade lyckats hitta Marabous nya smak: Äppelpaj. Jag skrek rakt ut när den las fram på bordet!!! Den får 5/5 tror jag. Lite luddigt där haha, hade sörplat i mig en del glas rödtjut vid det laget.

Här satt Basse och väntade på att bli mördad av mig, men det visste ju inte han stackarn.

Det blev en jäkligt sen kväll? För jag och P trillade ur en taxi vid 03:30, och slocknade vid 04 efter att ha morgonkissat Bruno haha. What a night! Tusen tack Ebba för världens mysigaste födelsedag<3 Jag vet att det blev lite mindre än vad du hade planerat ifrån början, men jag hoppas att du hade magiskt kul änduuu.

Eh och som ni förstår gjorde jag prick ingenting på söndagen. Låg utslagen i sängen, förutom det få timmarna jag följde med några kompisar på visning + hängde vid poolen med mamma. Det var min helg det! PÖSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi