Picknick i Norra Djurgårdsstaden

Istället för min helg i bilder, så tänkte jag att ni skulle få se vad jag hittade på i fredags (resten utav helgen var oerhört stillsam nämligen hehe). Erik hade nämligen fyllt år, så han styrde upp en picknick på Djurgården (efter ån vid norra djurgårdsstaden).

Hur påhittiga vänner har en inte! Här hade han strosat omkring på en promenad och tyckte att spoten under eken var en perfekt picknickplats. Och vipps var vi inbjudna på middag. Bästa Erkan!

Det var Erik, hans Lotten (till höger i bild), jag + P samt Stork, Fellan och deras Amalia.

Vi skålade i bubblor! Det var så mycket att fira. Erik hade fyllt år, P fyllde faktiskt år samma dag, Erik och Lotten hade köpt en ny lägenhet samma dag och tagit båtkort (?) några dagar tidigare osv osv.

Lill-Kråkan (aka Amelia) och Fellan. Ifall det inte har framgått så är det alltså dessa stökpellarna som flyttar ut och blir grannar med oss i höst. Dom bygger nämligen sitt egna hus som blir så så fint. Jag älskar ju allt kring husbygge som ni vet, så varje gång vi ses tvingar jag dem att berätta allt som har hänt på bygget sedan sist. Det är ju sååå sååå kul! Men tidskrävande osv osv osv i all oändlighet. Längtar i alla fall satan tills dom kommer ut hit igen. Fellan är ju nämligen born and raised härute.

Efter presentöppning så blev det pastasallad. Jag älskar sån här pasta som är formad som ris. Nomnomnom. Kommer kopiera denna rakt av. Good job Erik!

”Skål för lajvet mina vänner!” sa jag och räckte upp den alkoholfria ölen i luften!

Efterrätten som Amelia tyvärr är för liten för var peeeeerfekta kladdkakemuffins som Lotten hade bakat. Dom avnjöt vi dock inomhus för att det började dugga. Men innan vi gick in fick hon smarra på lite jordgöbbar iaf. Det var gömman värd!!!

Tack mina bästa kömpisar för en máágisk fredagskväll i juni<3 

  1. Båtkort är faktiskt att rekommendera för snart kommer det troligtvis bli lag på båtkörkort. Det som idag kallas båtkort, som är både betydligt mycket billigare och lättare att ta, kommer då att gälla som körkort och man behöver inte ta det nya som troligtvis är både dyrare och svårare. Hela min familj tog båtkort i vintras 🙂

    http://johannagrahn.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi