Kommer ni resa utomlands i sommar?


Klänning Notes Du Nord (ej adlink)

Halli hallå mina vänner! Hoppas att ni har haft en grym helg<3 Själv har jag bara varit ute med båten och bara guppat runt på vågorna haha. Undviker ju helst att fota mig själv i bikini (läs mer om varför här) och det var det enda jag bar både i lördags och söndags hehe. Så då blidde det inga bilder. Istället bjurrar jag på några outfitbilder som jag tog idag. Älskar den här klänningen!

Jag har ju nästan aldrig mitt hår helt ostylat såsom jag hade idag. Och det är för att ”lockarna” inte går att kontrollera. Så därför kammar jag oftast bara ur dem direkt efter att jag har duschat, sedan fönar jag + använder plattång.

Elin frågar alltid varför jag inte alltid bara låter det vara, men det är ju just för att det ibland blir helt platt uppe på huvudet? Ibland i topparna? Och ibland blir lockarna snarare hackiga än just kurviga fina ”lockar”? Så när jag väl ska göra mig fin så vågar jag inte chansa hehe.

På tal om något HELT annat! Ska ni resa utomlands i sommar? Jag kommer inte att göra det, och har avbokat Italien i år igen (gjorde det även förra året för att istället ha #hemester). Dock åkte vi ju iväg på bröllop utomlands förra sommaren men that’s it. Jag ÄLSKAR ju Sveriges sommar och tack vare vårt hus, Skåne mm så har jag inte alls det där behovet utav att åka iväg.

Jag dömer prick ingen för hur den väljer att spendera sin sommar. Flera utav mina vänner mm åker iväg. Men för mig känns det bara fel i och med corona, fastän många länder har öppnat sina gränser. SAMTIDIGT så värnar jag ju verkligen om Europas turism och alla företagare därute? Det kanske är för att det fortfarande är så nära inpå som det känns konstigt att resa iväg under dessa omständigheter? I slutet utav sommaren kanske det är hur neutraliserat som helst? Så svårt i alla fall. Men men, vi kommer i alla fall att spendera sommaren här hemma <3 Vad tycker ni om det här?

  1. Åhh,jag får svår andnöd över hur fin du är och ja vilken fin klänning!
    Hahah,nä jag tror inte att det blir någon endaste resa utomlands i år och jag skrattar lite åt tanken att vi svenskar inte får resa in i något land.Så nog skulle man vilja åka som vanligt på sommarens shoppingresa till Polen men som svensk är jag inte välkommen.Men ensak är säker och det är att jag skall resa den nya färjeförbindelsen Ystad-Sassnitz när den öppnar.Det kommer att gå undan med den snabba katamaranen.Man hinner ju knappt svepa en öl ens.Sassnitz med omgivningar är för övrigt väldigt vacker.Man känner historiens vingslag när man kommer dit.

  2. Har precis som du självfall, även om mitt är rätt mycket lockigare. Kan rekommendera att prova Curly Girl metoden om du vill få fram lockarna och att det inte torkar konstigt och ojämnt! Många som har självfall tror att de bara har lite konstiga vågor i håret när det i själva fallet bara inte tas hand om på rätt sätt och/eller är värmeskadat. Lockigt/vågigt hår är VÄLDIGT annorlunda än rakt och måste tas om hand på ett helt annat sätt.
    Mitt hår är totalt annorlunda och SÅ mycket finare sen jag började med att ta hand om det som jag ”borde”. Och det är så fint med lockar ju!
    Finns hur mycket info som helst online och på youtube, bara ett litet tips!

  3. Hm, jag kan själv inte riktigt förstå hur man ens kan tänka tanken att åka utomlands just nu? Känns både själviskt och oansvarigt mot de människor som just nu ligger sjuka i Corona och kämpar för sina liv samt mot vår vårdpersonal som sliter och varje dag måste jobba i omänskliga förhållanden. Människor dör fortfarande varje dag av Corona, människor som inte bara är ett nummer i statistiken utan även någons dotter, farfar eller mamma. För mig känns det helt ofattbart att man kan tycka att ens egen utlandssemester eller bara en öl på en fullsatt uteservering är mer värd än någons liv :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi