Ni bestämmer – ska jag köpa eller inte?


1. Jeans | 2. Kofta | 3. Väska | 4. Skor

Alltså det här med cardigan – det är ju för himla fint ändå? Hela vintern, våren och till och med nu när det är sommar så suktar jag efter en beige lite tjockare variant med mörka knappar. Gärna som är ”rak” i modellen såhär och inte ”tight” nertill i midjan och såklart i en eller två storlekar större. Men som vanligt fegar jag ur med att köpa en. Jag tar det där med genomtänkta köp one step too far… Jag satte ihop den i en outfit så att ni ska få lite inspo kring hur jag tänkte bära den. Eller bara över en sommarklänning eller till en långkjol såklart.

Nu hittade jag den perfekta modellen till ett asbra pris, så nu går det ju inte att banga!! Eller? Ni bestämmer – ska jag slå till? JA/NEJ?

  1. Gud en kanske ska slå till då!!! Hahaha är så sämst på att ÖNNA MAJ även om det är mitt motto in life!!!!

 1. I bought this and a few other abdominal binders before my scheduled C-section postpartum girdle, and this one ended up being my favorite. I’ve been wearing this one since the day after my surgery, I wear it over underwear and pads, and it works like a charm. It’s incredibly comfortable and I found it supported my incision site great. I had the end of a cold and was coughing off and on postpartum girdle, and when a coughing fit hit this really helped. I bought an XL and it fits perfectly, plus it’s comfortable enough to wear constantly. Some of the other wrap binders work as well for supporting my incision site but are not comfortable to wear 24-7, where this is postpartum girdle. Very happy, it’s really helped speed my healing and recovery.

 2. Köör bara kör känner jag! Den är ju hur fin som helst och kommer den till användning är det ju inte att tveka 🙏🏻❤️

 3. Så himla snygga outfits!

  Lämnade en fråga gällande bild-redigering under det inlägget, hoppas du har möjlighet att svara på den. 🙂 ♥

 4. Hej Ellinor!
  Jag behöver hjälp och tänkte direkt på dig. Som alltid är så fint klädd!

  Har blivit bjuden på bröllop för första gången i mitt liv, det ska hållas i Skåne i september med klädkod svart kostym.

  Jag hade verkligen behövt tips På allt ifrån klänning/modeller skor och vad man har för väska. Känner mig helt lost. 😞

  Hoppas du får en kanonfin sommar.

  1. Hej fina! Jag tycker att du till 100% ska göra DIN grej. Jag har kört på mkt klassiskt innan, när jag inte hade gått på så många bröllop. Med långa prinsessklänningar i puderfärger och paljetter. Men det är egentligen inte alls min grej. Känn efter vad som är du bara! FESTLIGT for the win! Färgglatt funkar alltid. Sen om du väljer trendigt (ngn coolare modell på klänning/skor/utstickande clutch) alt mer klassiskt som jag beskrev innan – it’s up to u! Det finns inga rätt eller fel så länge det är utanför klädkod. Jag hade valt en kortare klänning om jag var du, med en rolig detalj. Antingen yvlig/ enaxlad eller en rolig volang nedtill kanske. Sedan en taxklack i en rolig kulör. Finns flera billiga hos tex nakd. Och en liten väska. Antingen om du har någon finare märkesväska eller någon roligare clutch med typ paljetter eller fjädrar. Finns att köpa fina begagnade! KRAM och lycka till <3333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi