Skåne här kommer vi! Redo att flytta dit?

Äntligen, alltså ÄNTLIGEN ska vi åka tillbaka till Skåne igen <3 Tidigt imorgonbitti far vi och stannar i ca en vecka. Jag hade gärna stannat längre dock, men det får bli i nästa runda i slutet utav juli.

Ni är många som frågar, och när vi är nere i Skåne så åker vi till Smygehamn där min killes familj har landställe. Sedan brukar vi åka till Ljunghusen (precis innan Falsterbo) för att umgås med våra vänner Jonna och Anders.

Varje gång jag är ifrån Skåne så trivs jag väldigt bra i Nacka. Men SAMMA SEKUND min avlånga fot placeras i Skåneparadiset så blir jag frälst och flyttsugen. Jag har svårt att se att vi inte skulle bo i Skåne en dag? Samtidigt som det är svårt att se en framtid så långt ifrån alla vännerna och Stockholm? MEN man ska aldrig säga aldrig när det kommer till mig och P. Vi är ju inte kända för att sitta hemma på kammarn å nöja oss direkt.

Livet händer nu nu nu och det är faktiskt inte säkert att man blir gamla och grå… Livet händer nu, och imorgon kan det vara över. Jag tror att P och jag delar den synen på livet för att P ju fick den där stroken och blev halvkroppsförlamad för några år sedan. På ett sätt är det få människor som har så tydliga visioner för framtiden som vi, samtidigt som ingen av oss ser exakt VART den där drömmen kommer att uppfyllas. Nacka? Skåne? Italien? Sydafrika? Den som lever får se!!

XOXO E

  1. Ich kaufte dieses und einige andere Bauchbindemittel vor meinem geplanten Kaiserschnittgürtel nach der Geburt, und dieser war mein Favorit. Ich trage dieses Kleid seit dem Tag nach meiner Operation, ich trage es über Unterwäsche und Polstern und es wirkt wie ein Zauber. Es ist unglaublich bequem und ich fand es großartig, meine Inzisionsstelle zu unterstützen. Ich hatte das Ende einer Erkältung und hustete nach und nach dem Gürtel, und als ein Hustenanfall auftrat, half dies wirklich. Ich habe einen XL gekauft und er passt perfekt und ist bequem genug, um ihn ständig zu tragen. Einige der anderen Wickelbinder unterstützen auch meine Inzisionsstelle, sind aber nicht rund um die Uhr zu tragen, wenn es sich um einen postpartalen Gürtel handelt. Sehr glücklich, es hat mir wirklich geholfen, meine Heilung und Genesung zu beschleunigen.

  2. Men herregud din tröja.. huur fiin är inte den.. helt magiska bilder:) Vart har du köpt den? Märke? kanske inte finns nu… jättetacksam om du vill svara:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi