12 tips på väskor inför hösten

Fråga:
”Hej Ellinor! Jag såg en glimt utav P’s datorväska ifrån Babour (väl?) i förra veckan och kom och tänka på vilken datorväska du själv använder? Både jag och många jag känner letar efter en ny STOR väska som rymmer både dator + annat att bära i höst? Jag älskar verkligen din stil och skulle vara så tacksam för tips! Gärna i olika prisklasser. Tack på förhand!” 


Förra årets favoritväska, en budgetvariant jag hittade hos H&M för några hundralappar! Well spent.  

Svar:
Men TACK GOMMAN!! Självklart kan jag hjälpa dig och dina vänninor i jakten på en ny väska. Jag personligen äger bara två stora väskor (kanske för att jag aldrig bär runt på tex gymkläder eeehhh heheh) som jag får  plats med dator + annat i. En är en budgetvariant och en var dyr.

Vad bär jag runt på annars då? Jo en liten väska med det nödvändigaste + en datorväska. Om jag har en stor bag tenderar jag att fylla den från topp till tå och vikten som blir av det pallar tyvärrr inte min rygg (efter 13år släpandes på en 20kg handbollsväska). MEN! Självklart ska jag göra mitt bästa i jakten på en ny väska gömman! Jag har spanat runt över nästan hela internet, och idag kommer jag att ge er fyra olika prisklasser. Nu kör vi!
1. HÄR | 2. HÄR | 3. HÄR

VÄSKOR ÖVER 5000kr
Vill du investera  i en större väska som håller över tid? Själv kikar jag  faktiskt på nr 3 (bilden är på size MAXI men det finns även två mindre modeller). Och jag funderar på att köpa den minsta till mig själv. Den är ifrån ett svenskt varumärke och det tycker jag ALLTID att man ska prioritera om man velar. Har haft ögonen på den sen den släpptes förra (?) året.

4. HÄR | 5. HÄR | 6. HÄR

VÄSKOR UNDER 5000KR
Alltså får man inte plats med allt man behöver i dessa så hajdååå! Här har ni space. Nr 5 är helt ny för säsongen and I löv it. Själv har jag spanat på nr 6 men tyvärr kommit fram till att den blir fööör stor för mig. Jag har redan två väskor i den sizen så jag klarar maj gott å väl!

Bild ifrån när jag och min förra assistent Ellen var i Köpenhamn för ett event med Estée Lauder och deras kampanj för Bröstcancerfonden.

7. HÄR | 8. HÄR | 9. HÄR

VÄSKOR ÖVER 500KR
Jag älskar älskar älskar nr 9! Den tycker jag på riktigt är 10p. Är du ute efter en stor väska, som är trendig men i en klassisk modell på samma gång + passar till allt = slå till på denna. Får extremt shoppingsug när jag ser den. Nr 8 är ju en klassiker ifrån By Malene Birger ifall man vill ha en billigare väska i Monogram. Den tål sjukt mycket och är en billigare variant utav de dyrare väskorna i samma size ifrån tex Louis Vuitton eller Goyard  (som jag har se bild ovan).

10. HÄR | 11. HÄR | 12. HÄR

VÄSKOR UNDER 500KR
Här kommer tre väldigt billiga väskor, där jag tyvärr inte kan utlova kvalitét eller dylikt. Men jag har faktiskt en liknande nr 12 för mina padelgrejer (som står rätt orörd i källaren sedan några månader tillbaka) och som är perfekt för just det. Generellt sätt rekommenderar jag väl att investera i just kvalitét när det kommer till väskor (+bättre för miljön). Just för att dom slits så snabbt. Men! Alla har inte den  ekonomin och det respekterar jag till 100%! Därav jag ändå ville ha med tre billiga alternativ.

TIPS PÅ MINDRE VÄSKA:
Hoppas du hittade någon väska som föll dig i smaken fina du! Och hoppas ni andra fick lite inspiration också. Är ni ute efter en mindre väska, i bättre kvalitét (precis som jag) kan jag rekommendera APT mindre väskor , BOYY eller dessa 1 & 2 ifrån Arket. Tipstipstips!

 1. Hej! Kan du inte snälla tipsa om datorfodral också? Tycker det är så svårt att hitta både praktiska och SNYGGA!

  1. Hehe jag har två st, ett beige och ett svart utan handtag ifrån typ Dustin hahaha. Har nöll köll där! Vet ej om det finns ifrån LV men annars hade det kanske varit ngt att önska saj i 25års present ehehhe.

 2. Tycker nummer fyra och nummer sju är helt magiska. Behöver också införskaffa mig en lite större väska för dator, men datorfodral är så himla tråkigt!! (dock behövligt om man är en klumpeduns som mig haha)

 3. Hej!
  Vilket roligt inlägg. Vill du inte tipsa om fina höstklänningar? Exempelvis till kräftskiva.

 4. Kan inte du berätta om dina ”stora” accessoar/kläd/Väsk-köp? Tex ditt Cartier Love Bracelet 🙂 Vore så kul att höra storyn/resonemanget bakom! Jag har så mycket jag vill köpa men är ofta för snål mot mig själv

  1. Hej fina!! Jag är exakt likadan<3 Men jag köper det som jag tycker är kul. Oftast blir det grejer till huset. Men ska jag unna mig sj något så blir det oftast smycken! Köper typ aldrig dyra skor/väskor pga sliter sönder direkt. Har span på två olika klockor nu, även det två grejer som jag är intresserad utav och som håller länge. Köper dock enbart på auktion pga en utav klockorna vill jag ska vara ifrån 1995 när jag själv föddes. Och den andra känns bara hål i huvudet att köpa ny 🙂 På min wishlist är det i övrigt typ bara smycken! Tanken med armbandet var att jag har tjatat om det i typ 6år. Och traditionellt sätt ska det ju köpas av ens käraste, men förra året insåg jag bara att "vadfan? Jag har aldrig väntat på att en kille ska köpa något åt mig innan. Varför löser jag det inte bara själv?". Jag unnar mig ju typ aldrig heller pga gillar att spara degen ist + lägga på huset. Meeeenn om jag signade smyckeskollektionen med Safira så lovade jag mig själv att köpa armbandet. Så så fick det bli hehe! 🙂 Hoppas du är nöjd med svaret heheh <3333 Och gumman!!! UNNA DIG! Skit i vad andra tycker är fint eller trendigt. Vad tycker DU är kul och värt pengarna? Vad blir du glad utav? KRAM KRAM KRAM

 5. Hej!!
  Älskar din stil 🙂 skulle du inte kunna tipsa om snygga ryggsäckar där man får plats med dator också? Behöver ha sååå mycket grejer med mig till jobbet och blir så tungt med en väska över axeln… kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi