Min helg i bilder

Hallu fellas! Jag tänkte för första gången sedan sommaren kickade in bjurra på min helg i bilder!! Yas yas yas hurrar ni för jag vet att ni har saknat det konceptet!
Vår helg började faktiskt på torsdagen kan man säga. Basse fyllde nämligen år, så vi skulle överraska honom med lunch på Sturehof. Jag bar en ny klänning med stor krage (finns även i blus) ifrån H&M. Jag tror att den var gjord på återvunna plagg. Win win.

Jag började med en svampsoppa. Eller vet ni vad jag minns inte? Det kan ha varit en hummersoppa? Jag är en sån person som ÄLSKAR svampsmaken men HATAR konsistensen. Japp japp jag är fortfarande ett barn och äter efter konsistens. Vägrar växa upp osv. Iofs vem älskar ostron på riktigt? Eller sniglar? Det är ju 100% hittepå srrry not sorrry.

Sedan blidde det löjromstoast till varmrätt och jag orkade okrydd inte ens halva. Soppa är så otippat mättande after all.

Här har ni dem! FödelsebarnEN. Ja ni läste rätt. Basse fyllde år samma dag, men Denize hade fyllt jämt veckan innan. Så vi satt och pratade mycket om vad som skulle hända på lördagen. För då skulle dom styra Circusfest på öjjjn!

Klänning 

Vi vinkade hejdå efter 2h och sedan hjälpte P mig med att plåta kampanjen för Monki som ni såg igår. Resten av kvällen satt jag och redigerade det + skickade in utkast. Det är inte bara att publicera ett samarebete vettni! Allt ska godkännas och följa brief (fast med en kreativ personlig touch såklart). Jag testade lite nya klänningar också. Även denna ifrån H&M’s höstkollektion. Älskar seriöst H&M. Hittar alltid något där som ser mycket dyrare ut än vad det faktiskt är.

På fredagen jobbade jag hemifrån, innan det var dags för AW inne i stan med *trumvirvel* Carro och Andreas som hade åkt upp ifrån Linköping!! Vi möttes upp på älskade Hallwylska. 

Även denna klänningen var ny! Haha väldigt ovanligt för att vara mig att ha så många nya plagg. Men köpte alla tre klänningarna på H&M samtidigt. Dom har som sagt så mycket fint inne nu. Vågade inte be någon fota mig (lööögn ahde absolut vågat men orkar inte va den ”jobbiga” som ber om en outfitbild därför skiter jag i den 9/10 ggr även om jag vet att mina vänner gladerligen fotar mig men tycker att det är så jobbigt att be om hjälp).

Efter Hallwyska så bestämde vi oss för en spontanmiddag på Lavventura. Linkangänget hade inte varit där förut så det kändes kul och väl värt ett besök i så fall! Kan inte fatta att våra bästa kompisar inte bor kvar här

Max Groppfeldt var med också (jaaaa jag skriver ut hans efternamn pga vore amaze ifall någon utav er hookade med honom och blev en del utav vårt gäng hahahah). Hoppas han inte dödar mig.

Missa FÖR GUDS SKULL inte dom friterade risottobollarna med tryffel. Jag LOVAR ni kommer inte att ångra er. Min bellini var 10/10p också. Och för att inte tala om porslinet. Hajdå!

Jag blev besviken på tryffelpastan faktiskt. Den har varit 5/5 men i fredags landade den inte på mer än 2,5/5. Den var absolut inte dålig, men den smakade ENBART tryffel. Alltså ingenting annat? Varken peppar/vitlök/lök/smör naj ingenting. Bara tryffel? Vilket gjorde den sjukt tråkig. Men dom andra håller absolut inte med som sagt.

Om du gillar lite hetta dock så kan jag varmt rekommendera vodkapastan. En smakexplotion i munnen 🙂 Carro blev aningens besviken på mig dock för att jag inte hade varnat om hettan hahaha stackarn. Smaken är uppenbarligen som baken.

Jag och P har varit på Lavventura ett par gånger på datenights samt att jag har varit här med mina Gbg-tjejer X antal gånger. Och helt ärligt – den här restaurangen är perfekt för båda. Inte så party, men hög trevlig ljudvolym och en service som inte går av för hackor!!! Rekommenderar varmt.

Sedan var lördagen kommen!! Och vi åkte ut i ottan till Basse och Denize land som ligger norr om stan.

Det vankades ju Circusfest! Och vissa smådetaljer var inte färdiga. Tex hänga upp ballonger, installera ljudsystem, fix med maten osv. Själv placerades jag här! Hjulet skulle nämligen målas, en pil skulle snickas ihop ovanför och priserna skulle ritas ut.

Hahaha förstår ni vad priserna vad? ”Turkisk” står för turkisk peppar. Sedan är det berget på Toblerone-förpackningen samt en klubba. Och keps-öl! Ni vet såna där hattar där man placerar varsin burk på vardera sida av huvudet?
Vid 15 anlände gästerna och harregud så skojsigt det var! Folk hade så roliga utklädnader!!! Och de olika DJ:sen var grymma. Jag hade så satans kul verkligen!
Det kom ut en snubbe som gjorde magisk pizza!! Åt typ 75 slizes okrydd!

Sedan körde vi på det, i en riktig festivalanda tills natten blev ung. Då gick det bussar hem igen<3 Själv var jag utklädd till en Lakritsstång meeeen vågade såklart inte be någon fota mig (måste allvarligt talat söka hjälp för att jag alltid vägrar att be om hjälp).

Mamma hade passat Bruno hela helgen! Så som tack åkte vi ut till en hästgård för lunchmys och promenad på söndagen. Glömde dock mobilen hemma (eller ja jag lämnade den med flit pga hatar min mobil på söndagar leeeave me alone osv!!!). Som jag hade saknat min knodd <3 Resten utav söndagen bestod utav mys, Mc Donalds och ännu mera mys.

Höppas det var kul att läsa om min helg! Även om det bildmässigt kanske var rätt bristfälligt. Nåväl! Denna helgen blir desto lugnare thaaank övre makter. Pöss!

    1. Åh bra!!!!!! Då ska jag försöka fortsätta i samma stuk. Även om det inte alltid kanske handlar om helgen if u know what I mean!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi