Inspelningsdag för forskningens skull


Såhär kan en tisdag också se ut! Behind the scenes-bild tagen utav Svanfeldt Coffee’s ad. Hon är grym! Inte den mest magiska bilden på mig, men whateevvvsss. En gör la allt för att ni ska få lite content osv. Sköja! Men jag bjurrar på denna. Outfiten är ifrån följande höll: satinklänning H&M, oversized kavaj begagnad och skor ser ni. 

Jag är så otroligt otroligt stolt över att vara involverad i det här projektet. Mitt älskade kaffe. Det har varit svårt för mig att veta exakt hur jag kan hjälpa till. Jag vill hjälpa fler än enskilda individer när det kommer till min ADHD problematik. Och när jag kom i kontakt med Svanfeldt Coffee så klaffade allting.

Kaffe är ju en utav Sveriges ”nationaldrycker”. Vi svenskar konsumerar OERHÖRDA mängder kaffe varje år. Genomsnittssvensken dricker faktiskt 3,5 köpp om dagen (!). Om jag kunde få er att köpa ett riktigt GOTT och BRA (premiumkaffe) som samtidigt GJORDE GOTT så var det ju ett väldigt lätt sätt att bidra till  forskning som kommer att hjälpa måååånga människor, i många många ååår framöver (för 10kr per/paket skänks ju oavkortat till Hjärnfonden). Det känns så jäklarns BRA!  Jag har ju en röst i och med mina plattformar, och där vill jag belysa dom här viktiga ämnena.

Jag tycker att det har varit svårt att prata om min ADHD. Trots att den påverkar mig både negativt och positivt dagligen på olika sätt, så vill jag inte att ni ska få en bild utav att ”Ellinor ÄR sin ADHD”. Eller att det är det enda ämnet jag skriver om. Så därför försöker jag att tona ner snacket om det så mycket jag kan.

På min Instagram tex så vill jag att ni ska gå in och känna att jag har ett proffsigt och varierat flöde. Och att jag i mina storys bjuder på mig själv/ger tips/bara har tea-talks osminkad och bara tjötar med er. DET ska vara det primära fokuset. Men samtidigt är ämnet så himla himla viktigt att belysa, så jag VILL JU ändå prata om det ibland. För den är ju en stor del utav mitt liv. Och det finns så mycket fördomar och myter som gör att många aldrig får hjälp. Eller som gör att man själv inte vågar söka vård. Typ som jag. För jag hade ju ingen ”superkraft” (som ADHDn ofta benämns som) bara sjuka svårigheter med att få mitt liv att fungera?? Vilket ju resulterade i att jag gick en diagnos alldeles för sent i livet.

Aja, jag lovar iaf att lägga ut det färdiga materialet så fort jag har det! PUSS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi