Migrändag, spya och borttappad telefon


Hellu hellu fellas! Såhär fint kan en bo. För det är just vad våra vänner gör i Gbg. Jag AVGUDAR deras lägenhet. Så extremt genomtänkt och personlig i minsta lilla detalj. Heja er Dan och Moa!!!!
Bruno matchade fiskbensparketten himla bra måste jag säga.

Alltså ni ser ju?! HUR kan man få skärbrädor, glas och matverktyg (vad heter det?) att se så snyggt och genomtänkt ut? Så extremt Instagramvänligt fast väldigt ”levnadsvänligt” också. Det ena brukar ju vanligtvis inte innefatta det andra haha.
Sisalmatta, linneduk och en Thornetstol <3 Så så fint tillsammans. Vi är ju på jakt efter en ny skrivbordsstol till det nya kontoret på ovanvåningen. Och jag är faktiskt bra sugen på en i modellen Thornet, likt denna med armstöd. Dock lutar det mest åt en svart med svart skinn. Vi får se vad det blir!

(Dessa kopparna (OMG NYP MAJ) är seriöst to die for. För några år sedan hade jag inte alls fattat grejen med dem, men nu. Stopp åååå belägg Dan å Moa! Psssst. om ni saknar  en köpp eller två så kan det hända att jag slängde ner dem i min resväska och tog med hem som souvenir.  
Aja på tal om min dag då: joooo så himla trevlig faktiskt. Vaknade dock upp med migränen från helvetet. La en spya (ursäkta detaljer) och tryckte i mig piller. Sedan vände det sakta men säkert och mina två förmiddagsmöten blev faktiskt klockrena! Ååå så taggad på höst ändå. Sedan glömde jag att hämta ut klänningen inför helgen bröllop (kaos) och uppepå det tappade jag bort min mobil (som min kille i skrivandes stund  har lokaliserat att jag har glömt hemma hos några vänner) så ett samarbetsutkast har blivit försenat. Inte okaj och får ont i magen utav det (dock deadline imörra men ändå).

Såå imorgonbitti måste jag åka och hämta mobilen + klänning inför helgen = imorgondagens schema pajat heehhhh. Men anyway annars mår jag tip topp faktiskt. Fick se våra vänners nya hus som dem köpt härute hos oss – OH MY! Känns så sjukt att två nära kompispar flyttar ut under hösten? Vi har liksom varit ”ensamma” i Nacka i över två år? But not anymore!! Happy Thursday peeps.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi