Veckans schema, börja podda igen? Anställning i Köpenhamn? & min första Instagram Live!

Fotona i inlägget är tagna utav bästa Caroline Hilleberg.

Klänning klick! | Väska Celine | Smycken Safira | Skor Converse 

MÅNDAG mina älskade vänner!!! En regning sådan men ändå. Jag har ju inte jobbat någonting alls i sommar, men är riktigt  peppad på höst. Tyvärr har jag ju extrema problem med min migrän atm, så har jag för hektiska dagar (läs: gör jag fler än tre saker per dag) så ligger jag sängliggandes i ett dygn. Så jag försöker trots allt att inte boka upp för mycket. Men här har ni veckans schema:

Måndag: 
Fota outfitbilder med Carro, redigera dem och skicka in häften som utkast till H&M. Och ikväll ska jag köra en livesändning på Instagram kl 19:00!!!! Missa för Guds skull inte. Det är min första någonsin och jag är så nervös.  Jag kommer  att svara på frågor, dricka te med er och visa upp outfits. Snabbt kommer det gå! Max 15min för att inte tråka ut er. Snälla snälla joina. 19:00!!

Tisdag: 
Lägga upp samarbete med H&M (!?) vilket känns så så stort. Försöka få tag i min drömklänning ifrån Adoores höstkollektion (läs: tjata på Petra att ta in fler upplagor pga att den jag vill ha är slutsåld). Boka möte med Gertrude på hennes jobb på Twist & Tango. Spika poddatum för att sätta mig i poddstudion tillsammans med Sanja! Ja ni läste rätt.

Onsdag:
Förhoppningsvis signar jag papper på ett designsamarbete. För vad eller med vilka återstår att se! Hoppas ni är pepp cuzzz I am!! Vill träffa bästis Elin också pga years ago. Ska planera hur både hennes och min födelsedag ska firas hehe <3

Torsdag:
Fixa en klänning inför helgens bröllop. Tänkte låna ut en ifrån H&M på Drottninggatan (alla kan göra det). På eftermiddagen ska jag fota en f_e_t GREJ med Carro.

Fredag: 
Bröllop i Nyköping!! Ett väldigt litet och intimt sådan pga Coronaaazzzz. Så det blir en middag med familjen och övernattning på gården där brudparet bor. Längtar så mycket.

Lördag: 
Vigsel och bröllopsmiddag för två utav mina älskade älskade vänner! Blir nog en hel del dansss på borden *untz untz* och god mat.

Söndag:
Vila vila vila! Hämta Bruno hos min lillasyster, äta take away och kolla på mina favoritserier just nu:  Älska Mig, Alla mot Alla  och Parlamentet.

Men hallå hallå! Får inte ni också lite Köpenhamn vibes av dessa bilderna? Herregud på tal om den staden. Jag har besökt Köpenhamn i olika jobbsammanhang varje höst i snart 5 år i rad. Men som ni kanske förstår så bryts den traditionen i år. Jag ÄLSKAR verkligen den staden och skulle jag välja någonstans förutom i Sverige att bosätta mig – så skulle det bli precis där. Jag älskar kulturen, all aritektur och design, maten, alla trender och inredning och hur annorlunda allting är… Fast fortfarande väldigt väldigt nära.

Kommer ni förresten ihåg att jag jobbade i Köpenhamn i några månader för ett par år sedan? Mitt andra ”riktiga” jobb i livet efter att ha jobbat i klädbutiken Hollister hahah. Jag var nämligen anställd som marknadskoordinator på ett smyckesföretag.

Vart hade ni bosatt er om ni fick drömma fritt? Och varför? PS  kom ihåg min live ikväll kl 19:00!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi