Tjäna tusenlappar på några minuter med Swappie

Hola chicas! Hoppas allt är bra med er! Med maj är det toppelitopptopp!

Idag tänkte jag ge tips på hur man kan tjäna pengar OCH samtidigt vara snäll emot planeten och människor runt omkring dig <3 Istället för att köpa nytt nytt nytt så är ju begagnat ett PERFEKT sätt att produkter får en längre livslängd. Jag har ju haft bloppisar och sålt gamla produkter via alla möjliga sidor. Men det krävs ju ganska många försäljningar för att komma upp i lite större belopp?? Men nu har jag hittat ett sätt som bara tog några minuter och där jag tjänade in 3550kr!

Nu ska ni få höra hur! Jo! Jag älskar ju tjänsten Swappie som ni vet. Dom säljer begagnade iPhones i toppskick till mycket billigare priser än hos andra återförsäljare. Dom är så pass populära att dem är i stort behov utav fleeeeer telefoner att sälja. Vilket ju bara är så positivt! Det  betyder att fler människor köper begagnat istället för att köpa nytt.

… Så för att lösa ekvationen kan DU som privatperson numera SÄLJA din gamla använda iPhone till Swappie!!!

När jag fick höra detta rotade jag direkt igenom alla lådor här hemma för att hitta gamla iPhones att sälja! Gör det ni också vettja!

Sedan går man in på Swappies hemsida för att kolla vad telefonen är värd. Där kan man också läsa mer om hur allting fungerar. Klicka här ifall du vill scrolla runt lite och kika!

Här är några utav de gamla telefonerna som jag hittade! Den längst till vänster är värd 1000kr. Den i mitten är sliten, annars hade jag fått 700kr för den, nu blir det lite mindre. Och min första iPhone ever är lite för gammal för att sälja vidare – ingen utav er skulle ju vilja köpa den – eller hur? Men trots det får jag 50kr för den i alla fall.

Här ser ni alltså en vinst på 1550kr!!! Catching. Och då har vi inte ens kommit till storkovan än… Håll i er!

Jag hittade nämligen en iPhone 7 plus = 2000kr till! Totalt kommer jag alltså få 3550kr utav Swappie!! YIHA! Har du tur kan du skramla in upp till 9000kr för EN mobiltelefon. Så vet du med dig att du har en lur som bara ligger och skräpar därhemma: TJÄNA LITE DEG för Guds skull!!

Varför skulle man inte göra det när mobilen ändå bara ligger och skräpar hemma? Dessutom får man pengarna SNABBT rakt in på sitt konto. Peeeerfekt.

Bruno och jag började direkt kolla runt på nätet för att se vad vi vill köpa i framtiden för dom 3550 kronorna istället…
Han ville ha:
– 1års förbrukning utav hundben. 
– Nytt halsband i en mer diskret färg än turkos. 

Själv är jag sugen på:
– Vinglas
– Gravidbyxor
– Målarfärg till bebisens nya sovrum
– Pengar på sparkontot hehehe

Jag har ju jobbat med Swappie under flera års tid nu, och jag kan verkligen gå i god för att dem är trovärdiga och pålitliga. Jag har ju själv köpt två begagnade telefoner ifrån dem tidigare. Good to know:

1. Kostnadsförslaget ifrån Swappie är helt gratis och gäller i 2v.
2. Man får pengarna snabbt in på kontot! 
3. Kundservicen är GRYM. 
4. Frakten för telefonen är också gratis. 


Vad väntar ni på?! Se till att tjäna in lite deg nu peeps!

– Klicka här ifall du vill SÄLJA din mobil via Swappie.
– Klicka här ifall du vill KÖPA din mobil via Swappie.

  1. Att spara och tjäna är väl inte riktigt sant då Kostnaden som
    Uppstod vid inköp var större än så🙈🙈🙈🙈🙈 Bra att bidra till miljön tho och återbruka!! 🌸

    1. Väldigt sant iofs!!! Ej ens tänkt på det haha!! Dock tjänar man ju om man tänker det som att mobilen bara skulle ligga och skräpa och aldrig säljas vidare! Men heeeeaaar yaaaa <333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi