Hösttrender på kroppen

Herregud mina venner. Vad tycker vi om det här med gummistövlar-trenden? Själv glömde jag mina Hunters på någon jakt eller skogsdag för typ 5år sen, så jag har inga att rota fram förutom ett par gamla ridstövlar i gummi? Hästrenden är i och för sig också rätt trendig. Generellt sätt gillar jag trender. Inte att köpa nytt nytt varje gång en trend kommer. Men att rota fram gammalt i garderoben är ändå kul.

 

 

1. Kavaj | 2. Skimriga tights | 3. Linne | 4. Gummistövlar

DOCK känner jag att det är mycket mer begränsat nu som preggo? Stormaggen e vädret å gummistövlar känns av någon anledning inte alls lika coolt som när fashionistorna bär det. Ajja. Resten av outfiten älskar jag dock! Det är ju nästan det enda jag går klädd i these days förutom kjolar och kashmir. Men skulle behöva ett nytt linne i den här modellen men för en mammamage? Det vita jag har hemma nu visar jag nämligen naveln i hehe.

 

Vilket plagg gillar ni minst i kollaget? Och vilket gillar ni mest?

  1. Minst: gummistövlarna 😂 om man inte ska gegga runt i lera förstår jag inte knähöga gummistövlar 😊 tycker det ser helt malplacerat ut med den där grova modellen inne i stan. Men alla gillar ju olika!
    Mest: de skimriga thightsen 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi