Nytt ifrån Gucci

Halli hallå fellas!! För några veckor sedan fick ni se att jag hade köpt något nytt ifrån Gucci. Och sedan dess har ni varit på mig med att göra ett liten ”unboxing” inlägg. Så here u gooooo.

För något år sedan började jag ju fundera på det här med kiddos… Och då började jag att se framför mig hur jag rullade vagn med denna över axeln. Eller hur P sträckte sig efter den när han skulle byta blöja på lillen när vi var ute på restaurang mm. Ni kanske börjar kunna lista ut vilken väska det handlar om? Delade såklart dessa tankarna med P, och han var lika på detta som jag. Så vi sa att ”den dagen vi ser ett plus på stickan så köper vi väskan”. Sagt å gjort!

Det är ingen liten variant kan jag lova er! Egentligen är ju inte Gucci min typ utav brand alls. Generellt sätt gillar jag bara deras loafers + halsdukar typ. Men denna…. Nom nom nom.
Här har ni den! En GG Supreme baby changing bag aka SKÖTVÄSKA! Jag ville verkligen ha den här uppdaterade versionen med magnet istället för dragkedja mm. Haha alla ni icke-blivande mammor ba ”åh snark vad osexigt” hahaha.

Egentligen spelar ju skötväska absolut noll roll. Det finns ju asfina budgetvarianter. Men jag tänkte att det kunde vara en kul grej iom att jag förmodligen kommer låta alla mina små handväskor ligga hemma när vi ska iväg?

Jag vet inte om det syns, men det är inget vanligt tyg, utan det är mer som plast. Asbra! Då är det bara att torka av om man spiller något. Eller så håller väskan sig torr om det regnar/snöar när man är ute på promenad med vagnen. Det får man ju hoppas iaf hahah. Mycket som man har tänkt sig inför att barnet anländer hem till oss kommer förmodligen bli totalt annorlunda än vad man har tänkt.

Den var rymligare än vad jag trodde att den skulle vara. Med lagom många fack + plats för nappflaskor på sidorna. Det finns förmodligen ännu mer praktiska väskor säkert hehe<3 Jaja, jag tror att den kommer matcha fint ihop med en helsvart vagn tror ni inte?!

Detta är den enda prylen vi har köpt till Kotten (vi har inget smeknamn på ungen än? och brukar kalla Bruno för Kotten så det blir ju också konstigt haha? vet inte vad jag ska kalla h*n). Vi har en ganska klar bild i huvudet utav vilken vagn vi vill ha (en Stokke Trailz) men tänkte åka in till Sturegallerian och testa andra modeller som ni också hade rekommenderat om man var lång. Men utbudet är ju inte allt för stort om man är 185cm VS 195cm hehe. 

Edit: fick typ lite ont i magen utav att publicera det här inlägget? Blev illa till mods liksom. Enda anledningen till att jag skrev ihop det här är för att så många vill att jag visar mina babysköp + frågade specifikt om innehållet i det här paketet. Ingen har sagt något om det än eller klagat, men jag tycker att märkesprylar till barn generellt sätt är sjukt onödigt (där håller ej min kille med till fullo så får se hur vi kommer överens i framtiden haha) även om det kan vara kul ibland.

Jag vill inte att någon blivande mamma ska känna press på att man måste ha (tex) en dyr skötväska. Det gör ju inte mig till en bättre morsa direkt. Men som sagt så tyckte både jag och P att det var en kul grej, därav vi köpte den. Men vill som sagt inte att någon ska klicka sig ur det här inlägget med en klump i magen. Och det här är verkligen anledningen till att jag aldrig skriver såna här inlägg/visar upp mina födelsedagspresenter mm mm mm för pengaångest är det _värsta_ som finns.

 1. Men fina du, må inte dåligt över det. Du måste få vara stolt över det du har köpt utan att behöva bry dig om vad andra ska känna. Som vuxen måste man förstå och hantera att andra har råd med något som andra inte har och att man inte måste ha något som alla andra har. Det är liksom upp till och var och en att bli en förnuftig och förstående människa.
  Jag kommer aldrig skaffa barn och är noll intresserad av barn men denna skötväska var förbaskat POSH. Be proud!!!!

  http://johannagrahn.se

 2. Skrev till dig på Insta DM med, men jag har Stokke Trailz och älskar den, dock är det värt att tänka på att den tar FETT mycket plats i bilen. Jag har provat så många SUVs och den rymdes ordentligt i bara en av dem (gamla Range Rover Sport, nya får den knappt plats) så man fick plats för lite annat med + den inte stack upp och var i vägen i bakfönstret. Menar alltså att i gamla RR kan man kan lägga basen och liggdelen till vagnen brevid varandra och inte behöver lägga dom tvärs över bagageutrymmet och på varandra så man knappt kan stänga bakluckan som i andra bilar jag provat. Jag har en Porsche Cayenne nu och där får man lägga delarna på varandra så den får plats. Man får liksom tränga den in och min Lagotto kan absolut inte sitta i bagageutrymmet utan får sitta i bälte i baksätet eller framsätet som naturligtvis tar en plats i bilen. Nu kommer jag köpa Babyzen Yoyo också för att ha i stan och lätt att ta med men alla mysiga hundprommisar jag vill ta med Trailzen är en bilväg borta och då får jag ha det jobbigt 😂 tänker bara att det är värt att tänka på för jag tänkte att ”den rymms nog” meeeen lite har jag fått kämpa. Beror ju också på vad ni vill göra med den men tänker typ om ni vill ha med vagnen + bebisen + Bruno + båda er och ert bagagge till tex Skåne så får ni nog lämna vännerna hemma 😅

 3. Och förresten om du verkligen vill ha Trailz så beställ/köp nu, hört att dom slutat att tillverkas!!!

 4. Be proud!!! :)))) jag köpte en fendi skötväska till vår kommande bebbe <3 tänkte precis som dig, mina handväskor kommer inte komma till användning första tiden.

 5. Tips på barnvagn för långa: silver cross wave. Både jag och min sambo är mellan 189-192 cm. Inga problem att gå powerwalk med den vagnen och man slår inte i benen

 6. Så himla klok och fin människa du Ellinor. Kommer bli världens bästa mamma! Njut av en sån fin skötväska <3 Kram till er och stort grattis till er familj!

 7. Min man är 2 m och vi har en cybex priam som vi älskar! Den slår han inte mot förvaringsutrymmet under vagnen 🙂 Plus att barnet ligger ganska högt upp, inte lika högt upp som Stokke

 8. Vi valde en Britax smile 3 för att de går att köra både i stan och terräng då den bara är 57 cm bred så man kan gå överallt med den. Plus att den är för den är anpassad för långa föräldrar! Fick hjälp av babyworld,babyv, babyshop osv!
  Och vi är så jäkla nöjda med vagnen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi