Jag gästar Sanjas podd och pratar personligt om pengar + karriär VS bebis

Minns ni min podd Embrace Her som jag hade tillsammans med min älskade vän Sanja? Vi avslutade ju den podden för att vi inte fick ihop våra scheman (still don’t har inte träffat henne sedan inspelningen och innan dess var i somras?). Och för att jag mer och mer ville gå åt det ”personliga” hållet istället för business som var våran inriktning. I alla fall!

Min älskade Sanja har startat en ny podd nu!!! ”1 timme med…” heter den. Som en förlängning av vår podd fast i intervju kan man säga. Dvs en podd om karriär utan att vara bajsnödig. Och det är inga trötta gäster hon har med kan jag lova!! Här är ett utdrag av gästerna hon har intervjuat hittills, och jag är så så stolt över henne<3

Daniel Redget – strategin bakom PR framgången
Amelia Widell – från en soffa till MILJONER 
Louise Lundberg – bli ett personal branding proffs 

… Och så har vi ingen mindre än jag själv som gästar poddy!!!

Ellinor Löfgren – influencer marketing och att inte tappa bort sig själv

Jag delar med mig utav en hel del som jag sällan pratar om faktiskt. Bland annat:

Hur tänker jag kring mitt bolag? Kring jag lägger upp mitt arbete? Och hur jag tänker på kampanjer och hur jag vill framstå utåt… Men också hur jag tänker att jag ska lägga upp jobbet nu i och med att jag är egenföretagare kontra att få en bebis. 

Förhoppningvis kan jag ge er lite tips på hur ni kan pitcha er själva och hur ni ska ta betalt. Men också hur ni tjänar MER pengar. Men jag pratar också om baksidan, dvs att tjäna lite pengar i min bransch, och hur det känns att vara ekonomiskt pressad (som jag har varit under många år). 

Ja mycket götta med andra ord!! Missa för Guds skull inte avsnittet (klicka här) eller de andra avsnitten Sanja har släppt. Hoppas ni gillar det <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi