Bästis bor här över helgen

Nejmen alltså TÄNK vad mycket socialt umgänge kan ge en energi<3 I helgen var egentligen planen sedan months tillbaka att åka båt till ett julbord på Utö med några vänner. Men jag avbokade det för ett par veckor sedan… Och tja, the rest is history (ni vet ju hur jag har mått osv).

Så när min bästis Elin smsade och frågade om hon fick bo här över helgen innan hon drar till Göteborg över julen, så kände jag bara ”herregud det här är ju en blessing skänkt från ovan”. Jag har inte träffat henne på? Veckor? Eller är det månader? Herregud Corona-tider går så fruuuuuktansvärt långsamt men samtidigt så så fort. Iaf, jag är så glad över att jag ändå träffade någon i helgen istället för att bara sitta ensam hemma igen. Nu blir nog barnmorskan glad över maj också.

I alla fall. Så Elinjo kom igårkväll och vi hade ju en driljon saker att prata ikapp om. Och trots att vädret har varit RÖVA de här dagarna så har jag ändå fått så så mycket energi.

En glad liten kille som fick springa lös på ängarna med sin hundbästis Selma.

50 shades of grey.

Som fredagsmiddag slängde jag ihop en pasta med tomater, fetaost och pinjenötter som är sjukt hypad på Instagram thanks to @victoriatornegren. Samtidigt kollade vi på handbollen och hejade på min gamle vän Melissa. Tyvärr åkte Sverige ut mot Danmark tho – men spännande match!!

Och idag (lördagnatt när jag skriver detta) så har vi åkt ut till en hästgård, promenerat och ätit take away soppa ifrån Centralkonditioriet till lunch.

Men! Vi har faktiskt hunnit med lite jobb också. Vi filmade en video till Elins YT kanal om min graviditet. Och sen tog Elin några bilder på mig. Magen har verkligen sagt POPP senaste två dagarna. Ni ska få se!

Fick även den här artikeln skickad till mig utav vår granne<3 Mitt namn står tydligen med som ett utav dem som har tagit ställning mot na-kd these times. Grannar gotta support osv!!! Heja SvD som lyfter ämnet också.

Jaja det var allt jag hade att säga för denna helgen i december! Glad Lucia på er mina fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi