Det sa popp!


Två dagar emellan bilderna #vecka30

Nejmen fellas! Jag måste faktiskt bara visa vad som har hänt den här veckan. Magen har sagt POPP! Förlåt för världens sämsta kvalité, det är två skärmdumpar ifrån min Instagram story. Jag tyckte att kroppen kändes aningen tyngre, och efter att ha jämfört det här bilderna så kan vi ju lugnt konstatera att det inte var inbillning. Båda är tagna på kvällen så det är ju helt klart mat som ligger därinne och skvalpar också. Men ändå! Jag trodde bara magen ska POPP i början utav en graviditet – men tydligen inte! Man kan växa ur sin garderob på bara två dagar också tydligen (tishor som var gränsfall att bära innan slutar seriöst vid naveln nu haha).

Just nu jobbar vi intervaller här hemma, lillen å jag. H*n köttar loss i 2 sekunder och då rör sig _prick_ hela magen. Därefter är det en paus och sedan köttas det loss igen 10min senare. Dygnet runt haha. Nu märker jag dock att det är mer sparkar upp mot revbenen, så förhoppningsvis har väl ongen fattat att den ska ligga med huvudet neråt sen. Höppas höppas! Jaja, har någon utav er gravida därute upplevt ett POPP senare in i graviditeten? Var det också runt v30? PUSS

  1. Hej där!
    Läste ditt inlägg om v. 28 och 29 och om din andning. Graviditeter är ju verkligen så olika så kanske är inte detta alls applicerbart på dig… MEN jag hade också så tungt med andningen under samma veckor och några veckor framåt. Aldrig haft problem med ångest men föreställde
    mig att det var precis så det skulle kännas om så var fallet. Började t.o.m. grina flera ggr för att känslan var så främmande och trängd. Blev bättre efter några veckor när liten sjönk ner lite. Ibland skönt att höra att man inte är ensam… 😉

    1. Hoppas hoppas hoppas det bara är det!!!! Ungen som trycker på alltså och att det släpper sen!!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi