Preppar inför julen

Hellu helluuu helluuuuu mina älskade! Min svärmor kom hit idag med en bebisleverans ifrån bästis Carro i Linkan (som har barnbutik så hon/vi har valt ut grejer via FaceTime så vi slapp vistas i butikerna häruppe i stan<3). Plus att svärmor kom med gotte som vi ska preppa inför annandag jul. Så himla mysigt verkligen! Varken hon eller vi träffar ju någon atm, så bådas scheman var tömma. Typ som min plånka atm hehehe. Idag har vi promenerat i skogen, planerat köksrenovering och imorgon ska vi baka massor. Såååå. Därför får ni veckans graviduppdatering (v30) först imorgon. Hoppas det är okej.

Nu ska vi slänga ihop en laxpasta med saffran, citron, chilli och vitlök. Och till efterrätt har jag förberett en fruktsallad med extra många röda frukter (vindruvor/äpplen/granatäpple/grapefrukt/apelsin) för julkänslans skull. Gissar att vi avnjuter det framför tvn. Nom nom nom. Vi hörs mer imörra när svärmoris har left the Nacka town!!! PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi