Min youtube debut – frågor om graviditeten!

HELLUUUU fellas!! Innan julledigheten fick jag äntligen träffa min bästis Elin igen för första gången på månader. Hon sov här en helg innan hon skulle åka till Göteborg och fira jul med sin familj. I alla fall!! Lite spontant så frågade hon om jag kunde ställa upp på att svara på frågor på Youtube om min graviditet. Jag är nämligen hennes första nära vän som är preggo = väckt många tankar hos henne. ”Självklart!” skrek jag och drog på lite läppglans. Jag bad er ställa ytterligare frågor via min Instagram, så vi besvarar dem också.


Vill ni titta på klippet så klickar ni här. 

Frågorna jag besvarar är följande: 
– Följer jag mat och dryckrekommendationerna för gravida? Om inte, varför?
– Stämmer det att man blir extra sexsugen som gravid?
– Ser jag min graviditet som en affärsmöjlighet iom att jag är influencer? 
– Saker som har hänt med kroppen sedan jag blev gravid… Tex att trosskydd är ens bästis. 
– Känner man exakt NÄR man blir gravid? 
– Var jag och P synkade i att vilja ha barn? 
– Hur jag ser på det här med att gå upp i vikt… 

… Hahahaha ja väldigt personligt med andra ord. Jag tror att Elin är chockad över hur mycket jag öppnade upp mig faktiskt. Men vaaaar såååå goda mina bästa följare. Det var askul att sitta framför kameran såhär, trots att jag har haft grov prestationsångest efteråt. Jag tycker att jag ser så dryg ut?? Jaja, gillade ni att se mig i det här formatet? PUSS

  1. Följt dig sååå länge, sen bilddagboken hehe… Vad sjukt. Alltid tyckt mycket om det du delar. Så kul att se dig i en video!! Tycker så mycket om din energi. <3

    1. Hahaha VA omg vad sjukt! Hade BD typ 2005 ju?! Eller naj kanske 2006? Aja oavsett sjukt länge sen!!!! Tack <3333

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi