Julafton 2020


Blivande mami och papi hahaha så sjukt<3 Nästa julafton har vi en liten knodd på 9(!) månader.

Idag tänkte jag bjurra på lite bilder ifrån julafton. Jag tog 12 st totalt och det är dem som kommer upp här haha. Jag har blivit så dålig på att använda min kamera… Men det är för att den börjar ge upp. Dumt att jag inte köpte en ny till mig själv i julklapp såhär när jag tänker efter? Jag älskar ju att fota, men man fångar inte alls samma känsla med mobilen. Min första systemkamera fick jag utav pappa i julklapp 2010 tror jag. Och då hade jag lånat mormor och morfars i minst två år dessförinnan. Jaja, ett nytt objektiv måste jag oavsett kosta på mig under 2021, för att få till fina bilder på bebben.

Årets juldukning blev rätt enkel, även om den kanske såg pampig ut hehe. Köpte skumgummiklossar för några månader sen och sedan täckte jag dem med granris + tryckte ner så många ljus som jag ville ha. Ovanpå skulle jag ha massa kottar och torkade frukter. Men det blev bara frukterna hehe 🙂

Sedan en liten pepparkaka med allas första bokstav (gör det varje år) som namnbricka. Linneduk i beige, bruna bestick och gröna linneservetter som matchade granriset.

Varför säger vi prick varenda år att vi ska dra ner på julbordet men ändå har vi matrester kvar i två veckor haha… Jag tänker alltid på när julmaten serveras att alla verkligen inte har råd med julmat. Eller sparar i flera veckor. Eller till och med tar LÅN. Jag lider något oerhört med alla som har det tufft ekonomiskt under julen. Mår illa utav bara tanken och skulle egentligen kunna bojkotta hela högtiden för deras skull<3 Jaja…

Gjorde två sallader i år som seriöst får 10 utav 10 poäng: 

En rödkålssallad med dijonvinegrette + apelsin + granatäpple + torrostade mandlar. 
Och en grönkålssallad med sötpotatis (kryddade med kanel) + avokado + fetaost + rostade cashewnötter bla. 

Dom kommer att hänga med alla år framöver! Elleeeer så säger jag det nu för att jag har ”gravid cravings” efter krispiga sallader haha.

En promille utav årets nya julpynt. Dessa ljuslyktorna är ifrån Artilleriet. 

Vi gav inte varandra julklappar i år, och julklappsleken struntade vi i sista sekund för att ingen hade köpt något veckan innan julafton haha. Och då ville vi inte att någon skulle trängas i butiker för att köpa en present. Det vita stora paketet ni ser på bilden är ett fårskinn som vi fick utav mamma till bebisen <3 Och sedan ser ni P’s systers födelsedagspresent därunder haha.

Mami<3 Tycker ni att vi är lika? Vissa säger att jag är mest lik min mamma, medan många nyfunna vänner som aldrig har träffat min pappa säger att jag och mamma är kopior hahaha. Personlighetsmässigt är det rätt fattat att jag är hennes dotter iaf haha.

Lillebrushi Sebbe<3 Kan ej banka in i hjärnan att han är 18år och vuxen nu? Han har liksom alltid varit familjens lilla plutt. Fick ingen bild på min lillasyster Olivia tyvärr. Och Vanessa (som är 3a i skaran) bor i USA så hon kunde tyvärr inte fira med oss. But next yeaaar!

Hahaha våra familjemiddagar är alltid kaos. Jag tror att P blir lika chockad varje gång våra debatter drar igång. Det är alltid någon som börjar bråka eller gråta.

Hela middagen igenom så snarkade hundarna i takt. Dom var så less på vårt babblande.

Det var allt ifrån vår jul det! Dagen innan beställde vi bara hem pizza och spelade på Uppersittarkvällen för första gången. Jag vann 50kr och det var nog det mest händelserika som hände de två dygnen min familj bodde över. Eller nej vänta!! Det började ju snöa också!!!

Även om vi inte kunde fira alla tillsammans (P’s familj också) och att mormor och morfar inte kunde komma så blev det himla mysigt ändå<3 I min familj firade vi inte jul på riktigt under några år, men det var väl tur att jag och P styrde upp det så vi alla bär med oss lite minnen. Puss på er <3

  1. Klart att man ser att det är din mor,du är ju nästan lika tjusig som hon eller tvärt om:)
    E hon ledig? God fortsättning o krama Bruno!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi