Första jobbdagen det här året!

Idag var det första jobbdagen på 2021, och jag visste inte riktigt vad jag skulle vara förberedd på. Men nu är klockan 01:50 på natten och jag är fortfarande inte färdig… Så I guess att det finns en del att bita tag i. Dock besökte jag barnmorskan imorse och jag kommer högst troligt behöva trappa ner med inplanerat jobb i januari. Trist men är man gravid så är man.

Köksrenoveringen är i full gång och igår fick vi hem: spishäll, lampor, blandare och annat småfix. Nästa vecka kommer bolaget som ska måtta för bänkskivorna. Är så orimligt peppad!!

Julpyntet är ju borta nu som sagt och huset känns så otroligt luftigt! Jag älskar det! Dessutom kom det lite snö idag nom nom nom så har njutit utav det annorlunda ljuset (tillskillnad från totalt bäcksvart mörker 24/7 alltså).

I alla fall! I några timmar nu har jag suttit och skrivit på ett inlägg om mina ekonomiska mål för 2021. Förra året började min ställa sig in på att den ville bli mamma. Och vips så försvann mitt sug efter ”karriär” helt och hållet. I år levlar jag nog upp det (eller ner beroende på hur man ser det?) ett steg till… Haha ni får läsa mer imorgon, men oj vad min syn på ekonomi har studsat UPP och NER som en studsboll de senaste åren. I perioder har det varit livsviktigt och min enda drivkraft. Och ibland har jag inte brytt mig ett dugg… Därav det är kul att dokumentera alla mina tankar och känslor som jag har just idag kring mitt sparande med mera. För tankebanorna jag gick i för fyra år sedan är askul att läsa om nu (pga helt annorlunda resonemang)… Det måste ändå vara det absolut bästa med att ha en blogg? Arkivet!!! Och att allt allt allt finns dokumenterat och sparat. Vi hörs mer imörra<3 PÖSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi