Fixar mig inför fotografering

Jag kommer jag kommer jag kommer mina raringar!!!! Det har bara blivit lite mycket den här veckan iom lanseringsfotografering för smyckeskollektionen imorgon. Det går ju inte riktigt att jobba som vanligt med presskontor osv, så allt har tagit lite länge tid. Men tack vare teamet på Safira så har allt löst sig så smutt. Tanken är att bilderna ska plåtas i en studio så jag slipper springa runt på stan som sist. Det kommer gå mycket snabbare den här gången också (trots noll personer som sminkar mig/strukturerar upp location/fixar hår osv – det är ju bara jag och fotografen!). Men det är för att kollektionssläppet är mycket mindre den här gången. Totalt 5 smycken (lägg till 5 till i silver som ska plåtas) plus att dem ska fotas i både outfitbild/detaljbild/produktbild vardera. Jaja det kommer gå toppen det är jag övertygad om.

Jag har påbörjat massor utav inlägg till er den här veckan. Men ni vet hur min adhd hjärna funkar vid det här laget. Den kan bara ha fokus på en stor grej åt gången. Och i detta fallet: fotograferingen. Dvs: allting annat har blivit halvdant = jag vägrar att lägga upp pga att det inte håller måttet. Men jag lovar, jag skulle aldrig glömma er och framförallt inte skita i er. Jag har ju uppdaterat min story desto mer. Men det har ni ju förmodligen redan märkt ehehe. Nu ska jag försöka sluta piffa med min BUS och lägga mig och sova. Klockan ringer om 6h. Puss!!!

  1. Ehh,det var minsann ett tag sedan jag erfor att en kvinna tre gånger på raken utropade att hon kommer.Det är som skön poesi.😉
    Du har en go humor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi