Första dagarna hemma

Här kommer några bilder ifrån de senaste dagarna och sen vi kom hem ifrån BB:

Vi har ätit så goda frukostar och njutit av att Sumo/Hubbe aka Bumlingen (kärt barn har många namn) faktiskt sover så mycket. Så lär det ju inte vara för alltid så until then: goooa frukostar.

Bumlingen är ju rätt stor som ni vet. Framförallt hans händer och fötter haha! Dessa byxorna är i storlekarna 56 och sitter på pricken perfekt. Hoppas inte att han växer ur dem allt för snabbt.

Gissa en gång hur många miljoner gånger jag har pussat på dom här läpparna det senaste dygnet!!!

Bumlingen kom i måndags, och imorgon (fredag) så ska han få träffa min sida av familjen för första gången inkl sin storebror Bruno. Och i helgen kommer P’s familj.

Min syster kom och hämtade Bruno dagen innan jag blev igångsatt, då tog vi den här bilden. Herregud vad jag saknar honom nu!!! Men, samtidigt känns det bra att han får 100% uppmärksamhet nu hos min syster så vi kan fokusera på att lära känna Bumlingen och hans dygnsrytm och hur allting funkar. När Bruno kommer hem vill jag kunna ge honom den tiden och kärleken han förtjänar, inte ta hem honom ”bara för att” och så har jag inte lärt mig att manövrera tiden med Bumlingen riktigt osv. Men imorgon kommer han!!!

Vi har fått så mycket fina blommor ifrån nära och kära<33 Tack tack tack älskade ni. Bumlingen längtar efter att träffa er alla!!!

Jag har sååå många bilder att visa er, men man ser Bumlingens ansikte på alla, och än så länge vill vi vara i vår lilla bubbla. Det känns konstigt att lägga ut bilder på honom innan våra familjer har träffat honom (dom har såklart sett varandra på Facetime osv men ni hajjar). Denna bilden tog jag nu precis. Vi (läs hans stolta padre) testade bärselen idag och den gick helt klart hem.

Sorry for this info men: har skrivit ihop detta när jag satt på toaletten. Så nu ska jag ta mig upp härifrån (eh att bara ställa sig upp från sittande läge tar sin tid så att säga) och gå upp och mysa med mina killar. Längtar sönder till imorgon för då blir det att fira hans första födelsedag med la familia hehehe. PUSS

  1. Vad söt den lille är!
    Din kille är ju ett riktigt proffs med bärsele och Bruno är väl nyfiken på sin nya vän.
    Lycka till Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi