Jag går på föräldrarledighet nu! Hejdå!


Bebisbubblan hit me hard. Jag trodde alltid att jag skulle blogga från dag ett när mitt barn var ute, för att jag skulle kunna blicka tillbaka på de första veckorna i hans liv. Men istället vill jag leva i nuet. Jag vet aldrig om jag kommer att bli gravid igen, eller få något mer barn. Jag vill inte hela tiden längta efter det som kommer sen. Jag vill njuta utav det jag har just nu.

För det kommer komma en dag när han inte vill sova uppepå längre. När han helt plötsligt kan hålla upp huvudet helt själv och när han kan säga nej till en kram. Det här är det största jag någonsin har gått igenom, jag vill bara pausa tiden så länge det går. Och inte ångra att jag jobbade bort hans första veckor i livet.

Med det sagt så säger jag hejdå ett tag och går på 100% föräldrarledighet. Mitt barn behöver mig dygnets alla timmar just nu, och jag behöver honom, ingenting annat <3 Ta hand om er tills vi hörs igen! Och förmodligen ses vi på Instagram innan jag är tillbaka på heltid här hehe.

  1. Vi får väl se hur länge du kan hålla dig borta från oss läsare och följare:)
    Jag tycker att du gör helt rätt såklart och att exponera sin familj och framförallt sina barn har nog ett pris som kanske inte alltid är så bra.Visst är det kul att få lite personlig realtion till dig och din blogg men jag kommer mestadels hit för att få se vackra kläder som du så fint bär upp.
    Ta hand om den lille så ses vi här när vi ses.Måste ändå säga att jag jublade när du skrev att du var gravid för det syntes hur du längtade efter en liten.
    Until we meet here again:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi