Jag mår röva och vill köpa en till hund

Min gullsvamp! Hallåå fellas! I skrivandes stund befinner jag mig i bilen mellan möten. Jag tänkte att jag skulle riva av några medan mormor och morfar har andra planer. Så möts vi hemma sen.

Edit: jag kom inte längre i mitt skrivande än så igår. För sen började jag bli rätt dålig. Hängig och fick världens migrän. Så jag ställde in mötena och åkte hemåt istället. Fick i alla fall till en bild på min nya mörka frilla! Vad tycks? Satte i både Hairtalks samt tonade dubbelt så mörkt som sist. Så det blev en jädra skillnad! Älskar min frisör. Varför är man inte tillsammans med en frisör? Helt ärligt alltså? Eller en arkitekt? Eller en byggare?

Jag hann i alla fall plåta av denna videon innan jag vände skutan hemåt. Någon som arbetade på ett hunddagis var ute med alla deras stora hundar. När jag var liten ville jag alltid ha en Golden Retriver. En ”guldig” (eller säger man röd inom hundkretsar?). Det känns som en sån hundras som ingen har längre? Alla hade en golden förr? Saknar gamle goa tiden!!! Sköja.

Blev lite stressad först när jag blev sjuk, då jag ~absolut inte~ vill smitta mormor och morfar med någon skit. Men lyckligtvis verkar det bara vara migrän. Har sovit och druckit dåligt senaste, så det tar nog ut sin rätt nu.

Men jag tänker att jag för säkerhetens skull ska testa mig för Covid också. Hittills mår dem bra i alla fall, och planen är att dem stannar till nästa vecka. Vi försöker att ta igen förlorad tid iom pandemin, plus att William snart börjar förskolan. Kolla hur söta dom är!!!! Min älskade älskade mormor (som tog min pappas plats under min uppväxt) och min älskade lilla böna William.

Herregud såhär ser jag ut atm. Inte lika freschhh som på den andra bilden. Vi har haft sån otur med helgerna de senaste? En tjejkompis till mig är uppe i Sthlm ifrån Göteborg idag. Men tyvärr kan jag ju inte träffa henne på ett glas bubblor nu. Blö jag måste dra ner rullgardinerna nu för ögonens skull. Kanske lika bra? Jag är en sån som mår skit när det är fint väder ute och jag bara ligger hemma.

Förra fredagen var det en lika fin himmel, men den hann jag knappt kolla på för jag hade fullt upp med att torka bebisspyor. Jag ska försöka att skriva färdigt alla utkast på blogginlägg som jag har påbörjat, men just med migränen så blir det svårt att titta på skärmar osv? Ni hajar. De e röva! Men jag ville så gärna berätta en kul nyhet på söndag ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi