Mamma flyttar till Nacka och långa tights

Ny tröja Chiquelle | Tights Ryvelle

Halloj mina friendos! Idag mår jag mycket bättre tack och lov. Men ni andra som också lever med migrän vet ju att man blir helt öm bakom ögonen efter en attack. Så vi ställde in alla våra planer ändå.

Jag får ofta frågor om vart man hittar långa byxor. Fick tips om Ryvelles tights av en följare. Blev dock lite skeptisk när dem kom hem och jag höll upp dem. Men satan vad dem töjdes ut! Aldrig ägt ett par så sköna och långa tights. Så tips tips!

Mormor och morfar är fortfarande här, så vi tänkte åka till Gustavsberg nu (har en pågående införsäljningskampanj att dem ska flytta hit ifrån Oxelösund). Så vi ska äta lunch på Konditoriet, handla barnkläder second hand på Pinocchio och visa utbudet hos Brisak. Mormor älskar såna butiker.

Sen ska vi faktiskt svänga förbi mammas nya lägenhet. Japp ni läste rätt! Hon ska flytta hit ifrån Enskede. Jag är så lycklig att jag spricker. Jag har inte bott nära min mamma sen i tonåren. Vi ska kolla hur det går med målerijobbet och visa mormor och morfar hur det ser ut. Woahhhh tänk att mamma kommer kunna hämta Gugge ifrån förskolan! Och att han kommer ha minnen av att hänga hemma hos henne. Blir varm inombords av tanken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi