Vanligt content härinne igen


Kappa H&M | Skor, halsduk och väska NA-KD | Keps Lindex | Solglasögon Corline

De senaste två veckorna har varit kantade av all möjligt skit för vår familj (men också kul saker som tyvärr har hamnat i skymundan av naturliga orsaker). Hela familjen har varit sjuk i omgångar, och när vi tänkte att allt äntligen var över så fick jag nästan en hel vecka av konstanta migränanfall. Högst troligt kopplat till mina hormoner. Alla privata grejer + jobb ställdes in. Tack och lov kom min mormor och morfar hit i samma veva – utan dem vet jag helt ärligt inte hur vi hade löst allting med William eftersom att P hade massor utav jobb. Sen kom kriget i Ukraina i förra veckan (dag 5 av kriget nu). Och jag blev verkligen otroligt tagen, nedstämd och orolig över situationen å de ukrainska folkets vägnar.

Men efter två dagar utav häxjakt som bedrevs mot influencers på IG och deras ansvar i kriget, så kräktes jag tillslut ut mina åsikter. Vill ni läsa mer om vad jag tycker om hela den debatten (där det för övrigt blev väldigt tyst efteråt??) >>så kan ni läsa om det här<< eller i min knapp i profilen som heter ”Ukraina SoMe”. Jag kommer högst troligt att ta bort den snart tho pga debatten känns som sagt död nu. Och jag vill inte att DET ska uppta utrymme. Låt oss istället prata och sprida content om misären och kriget i sig självt. Lägga fokus på rätt ställe.


Självklart blev jag också knockad av det facto att Putin inledde ett krig. Jag ställde in mina roliga fredagsplaner och låg bara hemma för att följa nyheterna. Men nu tror jag att vi alla är överens om att man kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Man kan vara extremt insatt, påläst och dela insamlingar för att hjälpa Ukrainas medborgare. Samtidigt som man fortsätter att leva sitt liv. Oavsett om ens yrkestitel är Influencer eller inte. 

Så jag ville egentligen bara meddela att det härinne nu kommer att delas väldigt mycket vanligt content. Inte för att jag inte har respekt för situationen. Utan för att jag inte kan pausa mitt liv, min vardag och mitt arbete TROTS kriget i Ukraina. Liksom de andra krigen som har pågått och pågår runtom i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi