Williams klädstil och gröna regnoverall

Halli hallå gänget! Haha först och främst så vill jag bara säga TACK till alla fina komplimanger om Gugges klädstil som rasslar in i DM varje gång jag lägger upp en bild på honom. Det är så kul att både ni och min familj beskriver det som att ”han har en egen klädstil”. Och jag håller med! Även om han inte klär sig själv, så klär vi ju honom ofta i samma stil faktiskt? Det har bara råkat bli så…

Stora mössor, tighta byxor, strumpor som syns och ofta en roligare jacka. Sällan tufft, utan mer en kombo av ”skejtigt” (är det ett ord?), varmt och lekfullt. Har er unge någon ”klädstil”? Kan ni inte beskriva den i så fall? Kul att läsa ju!!

Mössa H&M | Skor H&M | Overall Primark

Som ni kanske har märkt så har vi helt snöat in oss på mintgrönt också. Men det matchar ju allt annat i garderoben tycker jag!!

Jag blev fullkomligt nedbombad utav frågor när jag la upp dessa bilderna. Jag hann svara många, men absolut inte alla. Så jag tänker att jag samlar allt i ett inlägg så ni enkelt kan hitta det sen igen.

Exakt den gröna nyansen som William har på sina skor verkar slutsålda. Men det finns ett par andra gröna kvar på rean. Dom är löjligt smidiga pga man kan öppna hela hälen med kardborre (allt som underlättar att KNÖA på en unge kläder faller man ju pladask för).

Den fodrade regnoverallen köpte vi faktiskt på Primark (otippat nog!) när vi var nere i Marbella. Jag tror att det kostade 200kr totalt? KAP! Tyvärr hittade jag det inte på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi