Blekare än ett lik och perfekta vårklänningen


Blå klänning H&M

Nu ni! Jag har ju lovat att lägga ut när min blåa klänning kom in i lager. Jag hatar klänningar som sitter snortight, men det tycker jag inte att denna gör! Slappt utan att hänga som ett tält. Men vill ni att den ska vara tight, så ta en eller t o m två strl minde än er vanliga (beställ dock inte två strl av ett plagg och testa hemma pga mycket dåligt för miljön och kostsamt för ett företag!).

För mig slutar den mitt på smalbenet ish. Och sedan har den en slits (som jag har dragit upp mycket på bilderna för att visa min bränna haha). Men den åker bara upp när man går. Nu när det är kallt brukar jag köra mina vita skinnstövlar med taxklack till. Freshhh. Den är alltså stickad och glittrig!!! Därför passar den PERFEKT såhär års när man vill vara lite piffig utan att frysa. Både till vardags och fest.

Tänkte att jag var tvungen att visa före bilderna när jag inte hade använt BUS också hahahha. Alltså nääääe. Jag MÅSTE använda min TanRevel (detta är inget sponsrat men dem har ju köpt inlägg hos mig på IG tidigare) när jag är brunett. Jag upplevs ÄNNU blekare då än när jag har ljusljus brunt hår till en blek hy haha.

Jag ÄLSKAR den här tavlan som min syster har hemma! Den är köpt hos Wall Of Art (formgivare Cecilia Lind). Dom har mycket prisvärd konst ifrån up coming konstnärer. Letar ni efter stora tavlor och prisvärd fotokonst istället (som inte finns att köpa någon annanstans) så måste ni kolla in Poppy Posters som min bästavän Elin är delägare i!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi