Nytt projekt med Melina Criborn


Halli hallå allihopa! Just nu är jag i full gång med att planera inför ett nytt projekt som jag har med the one and only Melina Criborn. Vi ska ha en fotografering för ”lanseringsbilderna” i övermorgon. Så i förra veckan svängde vi förbi H&M för att komma igenom deras ”arkiv”. Dvs alla kan hyra klänningar därifrån inför bröllop och event med mera. Ligger på Drottninggatan mitt emot Åhléns! Som ni ser kommer vi nog att köra på temat FÄRGGLATT! 
I alla fall, här pratade vi lite med Angela (som jobbar på H&M) om bilderna vi ska ta. Åååå Melina är så fin i sin preggomage <3 Jag tycker iofs att alla är så förbannat vackra som gravida.

Idag var jag även förbi Sveriges one and only nagelstylist Frida Selkirk. Det finns i princip ingen svensk kändis som hon inte gör naglarna på (and then little little me!!). Ni har säkert sett henne i Nyhetsmorgon. I alla fall. Sist jag var förbi så hade jag tiden efter Renée Nyberg (jag är hennes största fan)!!!! Och igår hade jag tiden efter Sara Biderman. Alla vet ju att Sara alltid kör färgglatt, och egentligen är ju Fridas specialité just nailart.

Jag är ju dock hennes TRÖTTASTE kund och väljer ju alltid det säkra kortet plain ljusljusbeige hahaha. Men jag blev inspirerad utav Saras färgglada naglar, och kopierade därefter modedrottningen Alexia (som också gör sina naglar hos Frida hah) med alla mönster. Så nu är jag 100% redo för plåtningen i övermorgon!!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi