Jeansskjortan is back


Jeansskjorta | Smyckena är min egna design som vanligt lol

Hola my friendos!!!!! Hoppas ni mår bra. Jag mår tippelitipptopp. Idag har jag lämnat massa barnsaker (ersättning/blöjor/nappflaskor/bärsele/mediciner osv osv) till Rosa Bussarna vid Karlaplan. En Instagramvän, Rakel Hatz (missa för i helv inte hennes renoveringsuppdrag som e amazeee) drog igång ett projekt för att hjälpa flyktingar i Ukraina. Och det var fullt pådrag på plats. Massor av volontärer som organiserade allt och gjorde ett hästjobb! All cred.

Efter det så åkte jag till min lillasyster och fotade kompletterande bilder till ett samarbete som gick assnabbt att fota för ovanlighetens skull.

Och nu kom jag precis hem. Jag köpte förresten denna jeansskjortan igår ifrån H&M. Jag har länge letat efter en oversize, i den perfekta tvätten och med vita knappar. Så otroligt nöjd! När jag kom hem så blev P MYCKET avundsjuk och påpekade att jag minsann ”hade härmat honom” (!). För han hade TÄNKT att köpa en likadan skjorta jättelänge. ”Eh jaha?” kände jag bara mest hahaha. Jag visste inte ens om det.

Fyra tjejer kommenterade direkt min story och frågade hur jag hade tänkt att styla skjortan! Och ni vet ju min huvudregel:
innan man köper ett plagg måste man kunna visualisera sig plagget i minst tre olika outfits.

Så idag bar jag dem med ett par jeans i en snarlik tvätt. Även snyggt att ha en svart översize blazer över med en vit keps till. Men också perfekt att ha till vita jeans/jeansshorts eller svarta tights + höga vita strumpor + sneakers.

Jag blev så satans hungrig när jag kom hem. Men den enda maten vi hade förutom snabbnudlar (som jag är så less på nu) var lite rester av en sallad med linser och grönkål + pesto vinaigrette. Så jag slängde på lite rostade nötter, fetaost och granatäpple. Det granatäpplet rensade min svärmor ur för typ två veckor sen. STORT TIPS!!!! Rensa hela granatäpplet direkt, så slipper man göra det om och om igen när man vill använda det.

Plötsligt plingade min tjejkompis Ebba på dörren, då min kille har på uppdrag att sälja hennes bil. Så då hann jag få i mig en snabb kompiskaffe också! Vilken tisdag so far!!! Nu ska jag redigera massa bilder ifrån idag, leka med Gugge, ta en promenad med Bruno och rodda massor inför morgondagens plåtning.

Vi hörsssssss hörrniiiii!!!

  1. Älskar jeansskjortan! Vilken storlek har du på din? Jag är lite osäker vilken jag ska beställa nämligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi