It’s a wrap!

Oh lord hörreni!!!!!!!! Nu är fotograferingen färdig och jag sitter i en taxi påväg hem. Jag älskar att jobba ihop med Melina already. Men det är ändå sjukt att starta igång något med en person som man faktiskt inte känner. Men hittills funkar det toppen!!!!! Jag trodde att vi skulle vara ganska olika. Men av det lilla jag har lärt känna henne så är det precis tvärtom? Vi är samma skrot och korn.

Nu ska jag i alla fall hem till Gugge som inte mår prima ballerina. Hans barnmorska ställde in 1års besök pga sjukdom. Så idag när jag jobbade ringde dem P då dem hade fått en avbokning. Vi hade dock helt missat den lilla detaljen att det skulle ges två vaccinsprutor i låren. Så vår lilla skatt är inte helt fit for fight nu. Hoppas vi slipper den värsta febern i alla fall. Längtar som en galning efter att komma hem <3

Håll utkik i alla fall! För snart går jag och Melina ut med vad det är för kul vi har dragit igång!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi