Beige våroutfit & status kring Williams gång, tal och inskolning


Jacka | Tights | Skor  | Hoodie 

Halli hallå allihopa! Såhär kan det se ut när man tar en bild till Instagram. Max två hinner man ta innan Gugge-Bugg är i farten och vill snicke snacka.

Efter lite snack med honom så vankades det i alla fall pressfrukost med Twist and Tango som min vän Gertrude jobbar på. Elin och Lousie var också där! Missa inte deras magiska inredningskonton <3

Jag ÄLSKAR den kommande sommarkollektionen som släpps!!!!!!!


Förutom den magiska kollektionen så fick jag även lite kvalitétstid med Semla<3 Det behövde jag! Min morgon startade nämligen med en enorm frustration över min förbannade ADHD. Jag garvar ju oftast bort problemen som uppstår KONSTANT i vardagen pga det. Och tack vare att jag har lärt mig att strukturera upp min vardag + min medicin som jag tar dagligen, så uppstår ju inte PANIKKAOSET lika ofta som förr tack och lov.

Men ibland rinner bägaren över i alla fall. Vilken den gjorde imorse. Men efter frukosten mådde jag jättebra igen <3 Skönt med ett litet avbrott.

Hahaha herregud. Just nu är det MYCKET som händer på barn-fronten. Gugge har både börjat att gå och så kan han numera säga två ord i följd. Intensivt såklart, men absolut mest roligt tycker jag!!! Vi fick hem ett brev ifrån hans förskola om inskolningen också. Vemodet jag känner inför det hörrni!!!!!!!!!

Jaja, jag tänker att: är han inte redo när han väl kommer dit så håller vi honom hemma ett tag till bara? Nu tror jag ju visserligen inte att det kommer att hända. Men i alla fall. Så har jag ju tänkt med allt annat kring barn. ”Det värsta som kan hända är att vi åker hem” och det tankesättet har ju funkat toppen hittills.

  1. Hej Ellinor!

    Jag har följt dig på bloggen (och Instagram) länge och tycker det är jättekul att du är en del av Forni nu. Jag läser dock mina favoritbloggar genom Bloglovin och https://ellinor.forni.se/ finns inte där. När jag försöker lägga till bloggen står det bara error. Tror du att det är något du/Forni kan göra åt saken?

    Kram! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi