VI STARTAR PODD!

Jappppppppp ni läste rätt! Jag och Melina ska alltså starta en poddcast ihop. Herregud vad jag har saknat det formatet. Tänk att det var 8år sedan jag hade min första podd Måndagspepp? En miljard år sen ju. Och ett helt annat liv minst sagt. Det går liksom inte att få fram lika mycket AV SIG SJÄLV i något annat forum än just podd tycker jag<3

Hoppas jag inte gör er besvikna nu: men det kommer varken att bli en mammapodd, skvallerpodd eller pladderpodd. Utan både i Måndagspepp och karriärspodden Embrace Her så var det en ett tydligt tema varje avsnitt om olika grejer. Samt återkommande programpunkter. Jag själv konsumerar ju väldigt mycket poddar och det är det upplägget som jag själv gillar bäst. När det är struktur och man vet vad som kommer alltså!! 

Jag är ju inte feg med att säga vad jag tycker, och jag __tycker ju ganska mycket om väldigt mycket__ hahaha. Och Melina är likadan. Men vi känner ju inte varandra, så det tror jag blir en rätt rolig dynamik. Och framförallt en rolig resa att göra tillsammans<3

Jag återkommer såklart om när första avsnittet släpps. Men det är inte långt kvar kan jag lååveee!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi