PODDEN ÄR SLÄPPT – Inga Beiga Morsor

Herregud vad sjukt!!!!!!!! 

Vi är äntligen i hamn med projektet #startapodcast som vi inledde i början utav våren hahaha. Det känns så sjukt kul att vara igång med mitt absoluta favoritforum igen. Jag har saknat det så mycket<3 Melina och jag känner ju inte varandra, så i första avsnittet PEPPRAR vi med vassa fördomar som vi har om den andre.

Vi som hade tänkt att hålla en röd tråd till lite olika ämnen, men satan vad svårt det är! Det blir ju hela tiden följdfrågor så fort någon ska berätta en historia. Men ge oss lite tid va! Jag är ringrostig och Melina helt ny i det här. 
Men det är iallafall helt sinnessjukt att så många redan har lyssnat!! Har ni hunnit göra det? Vad tyckte ni?

Vår podcast (med universums kanske mest ironiska namn pga vi är ju dem mest beiga morsorna on thieezzz earth) kommer att släppas VARJE TORSDAG<3 Vi finns där pöddar finns yeah uuu know.

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA DIREKT om ni inte redan har hunnit göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi