Bilder ifrån vardagen lately – miljödebatt, starstrucked & babyshower

Jaha hörreni. Ett skepp kommer lastat med vad jag har gjort den senaste tiden, högt som lågt! Håll i er:

Först ut: mötte upp ElinSkogis95 för ett glas och snacka ikapp. Morsor på stan osv!!!!! Ni som vet ni vet. Och för att fira All I Am beauty som som Amanda Shulman har grundat. Jag ääääääälskar deras primer med glow. Elin var tydligen Amandas största fan since years (hur kan man lära sig nya grejer om en nära vän hela tiden? Är inte det otroligt!).

Elin rös även över hela armarna för att min å Melinas podd Inga Beiga Morsor låg topp ett utav alla poddar i Sverige på Spotify. Whaaataaf*. Då beställdes det in ett till glas kan jag låååve!!!!

I lördags så styrde Bianca och Johanna upp en babyshower för Melina. Åh åh åh så mysigt det var. Nu är det änte långt kvar!!!!!

Gugge fick bära kavaj dagen till ära.

På tal om Gugge så började han ju (som ni vet) förskolan i förra veckan. Och när han har kommit hem vid lunch så har vi gosat loss.

Tretorn (som tex min regnjacka på bilden är ifrån) anordnade ett event mitt ute i skogen här i Nacka. Jag kände mig som hemma i mina vita jeans!!!

Årets första grillmiddag har slukats upp med hjälp av favvogästerna Za och Karin! Dagen efter var jag förbannad över hur man ibland blir bakis och ibland inte. Ja ni hajar. Jag mådde skit söndagen efter alltså.

Jag tog en lunch med Petra och ett gäng soliga tjejjor!!!! (Har absolut kopierat hennes uttryck SOLIGA pga hon är ju ansiktet utåt för det ordet).

Snackade skit med Alexia och Sara Biderman bla. Om det här med miljön, och hur man ska nå fram med sitt budskap. Jag tror tex inte på pekpinnar. Det skapar bara irritation och ångest. Det finns så många aspekter kring hållbarhet också. Så jag tycker hellre att man ska visa på alternativ eller ha en normal konversation.

Bruno fick hänga med till favorit hundcaféet Dog Bakery och gå på event med Samsung och Hundcoachen ifrån Nyhetsmorgon ni vet? Bruno har aldrig skött sig så bra och det var ju en skapligt KLOCKREN timeing om jag får säga det själv!!! 1-0 till Bruno VS Hundcoachen. 

Jag har varit på hotell och tagit en bild på ett handfat som jag blev inspirerad utav. Vi har ingen aning om hur vi ska göra i nya huset…

Jag fick ett ryck och SLET ur alla mina Hairtalk extensions i håret. Bra drag Ellinor! Bra drag! Så jag fick en akuttid hos Tre Klippare för att sätta i dem igen. Ångrade ihjäl mig och gör fortfarande. Kids don’t do that at home!!!

Frida pyntade mina naglar i grönt också! Detta var andra gången jag valde färg + mönster. Innan har jag ALLTID kört på beige. Ska jag bli en sån nu?!?!!?

Har poddat med Melina obv. Det är HELT SINNESSJUKT hur många nedladdningar vi har so far. Alltså sinnessjukTTT! Hittills har vi släppt tre avsnitt och på torsdag släpps ett nytt. Här kan ni lyssna:

1. Vänta VA? Är du en sån person?!
Bonusavsnitt. Triggervarning! Ätstörningar, strippklubb och influencerlönen.
2. Bråk, lyzzfester, ADHD och graviditetsdiabetes. 

Jag har fått en vårig, spretig och vacker blombukett.

Och ätit en gooomacka. (Men godast var den jag gjorde imorse med phiadelfia, citronpeppar, skinka, avokado, lime och koriander mmmmm).

Såhär ser ett barn ut som blir påkommet med att kasta ut alla finklänningar ur garderoben. För er som undrar vad ni tittar på alltså!!

Jättekul möte med en grym säljare till poddy.

Standard soffhäng efter middagen. Hoffa (aka Bruno) sitter ofta som en människa såhär? Otroligt göllll.

Vad gör jag för fel? Varför kan jag inte bli lika intressant som en fjärrkontroll? (För övrigt en av tusen saker vi sa att han aldrig skulle få leka med eeehhhh weelll done! 1-0 till Gugge).

Fina Sanne bjöd in till brunch och snackade diamanter. Det är så sjukt? När vi väl LITTEEERRALLYYY blir grannar (på riktigt alltså vi bor ju ca 3min ifrån varandra idag) så säljer hon sitt hus och flyttar ifrån Stockholm? Jag tar det absolut som en pik!!!! 

Jag for tillbaka till min frisör för att få en tvätt, föning och styling av frillan. Muckeee nöjd blidde ja. Är det de här riktiga influencers kallar för vardagslyx?

En snabb bild mellan möten #viktigcheyya #bosslady #morsorpåstan #kändis #ingabeigamorsor

Köpte ett MAGASIN för snart fem dagar sedan som jag fortfarande inte har hunnit läsa. Så buzy va va va!!! Men jag längtar fortfarande ska ni veta! Hoppet är det sista som lämnar en!!!!! 

Jag får alltid så sjukt mycket frågor om Gugges rum. Så i dagarna tänkte jag publicera ett lite längre inlägg om det + hur vi fick honom att börja leka läääängeeee och sjääääälv. Håll utkik.

Kan väl avsluta med en gråtbild då. Snorig å snusig å jävlig. Denna var egentligen bara menad att skicka i sms till Melina. Men men så kan de gå. Jag hade tagit fel på klockan och missade Gugges läggning på kvällen + kombo av prestationsångest. Dagen därpå fick jag en p-bot och hade visst glömt rutorna nere på bilen i 5h när jag satt i möten. Bästa goaste jag! (Oj vänta skrev jag om mig själv i tredjeperson nu?! Kräks).

Japp japp såhär kan det (mest spännande ögonblicken) se ut i er favoritinfluencers liv!!!!!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi