Dagens outfit, glädjen är tillbaka och Gugges förskola

Kavaj Adoore | Klänning na-kd | Kashmir Davida | Solglasögon Corlin Eyewear | Väska Li Per Lei

Halloj! Såhär gick jag klädd idag. Även om det är fint väder och har varit hela våren, så är det fortfarande rätt kallt ute… Och då krävs det en tjockare kavaj om man vill slippa jacka hehhh!!!

Jag hade ett break down för tre veckor sen som ni vet. Pressen och stressen och sömnbristen och JA LIVSEKVATIONEN kändes helt överväldigande.

Men!!! Nu efter två veckor i ett mycket lugnare tempo så känner jag mig som mig själv igen. Thankzzzz högre makter för det! Annars hade jag väl strukit med av stress över att jag var en sån labil mamma säkert hahaha. Ah ni vet, hjärnspökena vet ju inte när det är dags att lägga av så att säga. Fan ta dom!!!!

Jaja jag orkar seriöst inte älta hur jag har mått den senaste tiden något mer <3 Även om jag är tacksam för att ni är så många som bryr er. Men nu vill jag vända blad.

Så för att prata med något mer lättsamt så tänkte jag summera vad jag har gjort idag.

Innan kl 09:30: rodd hemma med Gugge innan han åkte till förskolan. Vi misstänkte ögoninflammation i slutet av förra veckan och helgen. Men läkarna tror just nu att det är pollen.

Så igår (måndag) var han ledig en extra dag ifrån förskolan bara för att vi skulle försöka se tydligare samband mellan hans rinnande ögon. Och visst var det så att det dök upp så fort vi var ute… Iaf så var vi beredda på att han skulle bli ledsen vid lämningen i och med långhelgen vi hade hemma. Men icke! Fan vad lugnande det är att han känner sig så trygg där och med sina förskolelärare och kompisar<333

Vid 10 fixade jag mig och vid 10:30 åkte jag in till stan. Sen tog jag ett möte med H&M, ett telefonmöte med en av våra säljare runt podden och därefter fotade jag de här bilderna som ska upp på min IG imorgon. Samt ett samarbete där jag ska tävla ut barnkläder!!! Stay tuned osv osv eller vad e de man säger.

Och från 14 var jag i poddstudion i tre timmar. Så mysigt att Melina är tillbaka efter sin paus sen förlossningen <333 Älskar verkligen poddformatet. Även om det känns som att man aldrig kan utveckla allt man säger. Djupdyka liksom om ni fattar? Det är ofta jag i efterhand kommer på minst fem grejer jag skulle behöva utveckla för att slippa missförstånd. Men men! Det är inget som någon har klagat på hittills så jag får väl släppa dom hjärnspökena också haha!!

Sen försökte jag att carpa den sista timmen jag hade ihop med William innan han skulle läggas. Efter det grillade vi (vildsvin bla mums), kollade på Bäst I Test och skissade på idéer för husrenoveringen. Och nu har jag jobbat i två timmar till <3 Mysig majdag kom lastat helt utan förvarning idag! And I love it <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi